Tavaszi sportos cipők hölgyeknek, és némi dresscode

Nincsenek olyan írott szabályok, amelyek azt mondják, hogy ne hordjunk sportos cipőket a hétköznapok vagy bizonyos események alatt. Sőt, azt kell, hogy mondjuk, a sportos cipők is ügyesen beilleszthetőek a hétköznapi szettekbe.

Tudtad például, hogy ezeket elegáns ruhadarabokkal is kombinálhatod? A következő cikkben azt is megtudhatod, hogy hogyan!

Divatos szettek, sportos cipőkkel

A divat világa rengeteg lehetőséget kínál, amelyek kiaknázásához nem is kell olyan messzire mennünk! De mihez illik például egy sportos cipő?

A szűk farmer és textilpóló párosa elég elterjedt manapság, ehhez még a derekunkra köthetünk egy farmerdzsekit is. Egy ilyen öltözethez bátran felhúzhatsz egy élénkebb színű sportos cipőt!

Olyan eset is van, hogy egy egyedi ruhához illesztik ugyanezt a cipőt, ez esetben azonban jó ötlet egy bőrdzsekivel tompítani a kontrasztot.

Végül nagy kedvencünk a blézer is. Amennyiben ezt farmerrel szeretnénk felvenni, szintén csinosan mutat egy, a blézer színéhez igazodó sportos cipő. Ez amolyan fél elegáns viseletet eredményez.

Női sportos cipők a piacon

A sportos cipőket mindenki szereti, hiszen ahogy azt te is olvashattad, rendkívül sokrétű a felhasználása, és segítségével jól variálhatóak a szettek is.

Az ilyen lábbelik előnye, hogy nem fázik a lábunk bennük az átmeneti őszi és tavaszi időszakban sem, ugyanakkor a könnyedebb darabok a melegebb napokon is elég szellőzést biztosítanak.

Amennyiben te is kedveled az élenjáró darabokat, akkor a LifeStyleShop Bugatti félcipői között is érdemes kutakodnod!

Miért éppen a Bugatti?

A Bugatti profilja magával ragadó, hiszen cipői egyszerre elegánsak és kényelmesek. A nagyon divatos, letisztult vonalvezetésű darabok jutnak a márkáról eszünkbe. Ráadásul nemcsak a hölgyek válogathatnak a rendkívül széles választékban.

Nemcsak a hölgyek, de a férfiak is megtalálják a számukra ideális lábbeliket. A férficipő kollekcióban az elegáns termékek mellett, a hétköznapi és sportos viselet darabjai, illetve a papucsok és félcipők is kiemelkedőek.

A legtöbb modell finom és puha bőrből, illetve olyan minőségi anyagból készül, amelyek mindenféle kényelmi szempontnak eleget tesznek.

Ráadásul ez még nem minden! Tudtad például, hogy a Bugatti nemcsak cipőiről, de minőségi táskáiról is híres? A vállon és kézben is hordható kiegészítőkkel könnyedén teljessé tehető mindenféle stílusú öltözék.

A LifeStyleShop online felületén más neves termékkel is találkozhatsz, mint amilyen a Tommy Hilfiger, a Rieker, a Converse, a New balance, a Gabor, az S.Oliver, a Devergo, a Skechers vagy a Marco Tozzi. Ha ezek közül választasz, garantált a lábbelik hosszú távú használata!