Szabadon a szabadban címmel Föld napi fotózásra invitál a VI. kerületi önkormányzat

Szabadon a szabadban címmel Föld napi fotózás tematikájú játékra invitál Terézváros Önkormányzata és az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér.

Egy kellemesen megejtett, napfürdőzős séta keretében más megvilágításba kerülhet így a kerület, mely ugyan sűrűn beépített fővárosi színtér, ennek ellenére a kevés zöld között is lehetőség nyílik megmutatni a kerület természeti csodáit, a fákat, a virágokat, a rovarokat és a madarakat. A Szabadon a szabadban című fotópályázattal a minden év április 22-én tartott Föld napi kezdeményezésre hívja fel a figyelmet Terézváros Önkormányzata és az Eötvös10, megszólítva ezzel a Terézvárost, a természetet szerető és a fotózást kedvelő fővárosiakat.

Mivel idén a Föld napi rendezvények elmaradnak, ezt azzal szeretnék kompenzálni, hogy a fotópályázat során beküldött fotókból terézvárosi természetfilmet készítenek, melynek bemutatására és a pályázat nyerteseinek kihirdetésére a Föld napján kerül sor, az Eötvös10 és Terézváros Facebook-oldalán.

A képek készülhetnek telefonnal vagy fényképezőgéppel, beküldési határidejük 2021. április 11., vasárnap éjfél, a fotókat az eotvos10jatek@gmail.com e-mail címre várják. A beküldési és a pályázat feltételekről még több infó az Eötvös10 Facebook-oldalán közzétett posztban érhető el.

Fotó: Ancsin Gábor