Hallgatni arany 3.0: Ismét 6 kihagyhatatlan podcast nyomába eredtünk

A podcastbumm még mindig dübörög, se szeri, se száma a kiválóbbnál kiválóbb és tartalmasabb beszélgetéseknek. Ajánlónkat rögtön két olyan friss és ropogós podcastműsorral indítjuk, amelyek rendkívül ígéretesnek bizonyulnak annak ellenére is, hogy műsoraik pillanatnyilag felfutópályán vannak.

Különc – másként, mint mások

Bekker Dávid feltörekvő podcastsorozata az út elejét tapossa, de már így is kitűnik a megszokott podcastkínálatból. Olyan embereket, karaktereket, csapatokat és vállalkozásokat szólaltat meg, amelyek mind szakmájukban, mind életükben példátlan példamutatók és persze, még ha egy kicsit is, de a legjobb értelembe vett különcök.

WMN Bátorságlabor Hesnával

A WMN legújabb és legfrissebb podcastjében Al Ghaoui Hesna minden csütörtökön olyan, a segítőszakmákban tevékenykedő pszichológusokkal, terapeutákkal, mentálhigiénés szakemberekkel és orvosokkal beszélget, akik szakértelmükön túl megosztják azt is, milyen nehéz helyzetekkel, kihívásokkal néztek már szembe, amelyekből hosszú távon képesek voltak erőt meríteni.

blank

Kortárs Találkozások

„Az ember művészettel védekezik.” A Kortárs Találkozások podcastjében két műsorvezető, Schneller János és Bánki Ákos párosának köszönhetően tartalmas beszélgetések által első kézből kaphatunk hiteles információkat a művészet világáról, ahol neves képzőművészeket, művészettörténészeket és kurátorokat szólaltatnak meg adásról adásra.

blank

Az élet, meg minden

Tóth Szabolcs Töhötöm podcastja 2018 nyarán indult és azóta is töretlen sikerrel halad előre. Az élet, meg minden portréinterjúi kicsit hosszabbak, kicsit lassabbak és kicsit mélyebbek, elvégre a sorozat küldetése, hogy hátrébb lépve a zajtól, a megkérdezettekkel közösen összefüggéseket keressen: ha rajtuk múlna, mitől lehetne jobbá tenni Magyarországot?

blank

Kotyogós

A jóleső kotyogós hangot talán senkinek sem kell bemutatni. A Kotyogós podcast is épp egy ilyen kellemes felütéssel indít, hogy aztán elemi erővel söpörjön végig számtalan izgalmas topikon. Ajánlóik, beharangozóik, epizódcímeik, de még képeik is azt sugallják, semmi sem az, aminek látszik, érdemes tehát meghallgatni az adásaikat, hogy kincsekre lelhessünk!

blank

Orient Expressz

A legnagyobb kontinens, négymilliárd ember és egy rádióműsor. Minden kedden este az ázsiai térségbe és annak minden szegletébe tehetünk kitekintést, anélkül, hogy talpunk akár a küszöböt súrolná. Aktuális kérdések, kulturális témaboncolgatások, de leginkább izgalmas beszélgetések: Ázsia felül-, oldal- és alulnézetből.

blank