Íme a legjobb online szilveszteri programok 2020-ban

Otthon sem kell unatkozunk év utolsó napján, ugyanis számtalan online program vár ránk idén szilveszterkor. Nézz meg egy színházi előadást, utána csatlakozz be egy vagy több koncertre, mellé rendelj egy szilveszteri menüt! Így már nem is olyan rossz ugye? Jöjjenek hát a legjobb online szilveszteri programok 2020-ra.

Szilveszteri programok 2020-ban: Online színház

Budapest Táncszínház: 80 nap alatt a Föld körül // Táncszínház ON

A föld körüli út során különböző kultúrákat, életszituációkat és a mi feldolgozásunkban változatos táncokat mutat be a darab a nézőknek. A tánc kitűnő kifejezési forma, a mozdulatok egyértelműen érzékeltetnek egyetemes érzelmeket, mondanivalót. A tánc nonverbális nyelve segít bemutatni a világ változatosságát, a kulturális sajátságokat, közös emberi értékeket. A mese végén győz a jó. Kiderül, hogy a cél maga a megtett út és minden lehetőség közül győz a szerelem, melyre főhősünk egy indiai hercegnő személyében talál.

Online szilveszteri programok 2020

Hogy szeret a másik // SzínházTV

Három házaspár. Két hely. Két idő. Eközött kell ugrálni, különben baj lesz. Frank a főnöke Bobnak és Williamnek. Bobnak viszonya van Frank feleségével, és állandó vitái a sajátjával. William felesége viszont ok nélkül gyanakszik, hogy férje megcsalja. A titkos szerelmesek folyamatosan azt hazudják otthon, hogy William házasságának megmentésén dolgoznak. Mindenki gyanakszik mindenkire, és egyre szövevényesebb a helyzet, csak a virtuóz egyensúlyozás képes rendet teremteni a káoszban. Vagy célravezetőbb lenne az igazság?

Csapodárok – Szilveszterkor // eSzínház

Miféle középkor ez? Könnyű kitalálni: sötét. Mert egy dolog a röneszansz Itáliában, és más az, hogy mi látszik abból vidéken, meg a periférián – itt, Ungaron nem terem csak úgy udvari kultúra. Itt még ötszáz évet várni kell arra, hogy az értelem fénye bevilágítsa a feudális éjszakát. De ezt is kivárjuk, nem igaz? Nix ugri-bugri.

Szilveszteri programok otthonra 2020

Szilveszteri programok 2020-ban: Online koncertek

Péterfy Bori & Love Band Szobadiszkó Streamkoncert

„Mit szóltok ahhoz, hogy lesz egy koncertünk? Budapesten, a TRIP hajón, Szilveszterkor. Sajnos most nem jöhettek el, viszont megnézhetitek, ezért nagy szeretettel várunk életünk első Szobadiszkó Streamkoncertjén a képernyők, az okoskütyük és tévék elé az év utolsó napján. Megőrülés, tombolás és TÁNC szokás szerint lesz.”

Jazz Szilveszter 2020

„A koncertek mellett szilveszter alkalmából gasztronómiai különlegességekkel is készülünk. Élvezzék a Django Pop-ot eredeti módon megszólaltató Pankastic! és a múlt század francia világába repítő Micheller Myrtill és a Swingistique koncertjeit, a koncertélmények mellé pedig válasszanak szilveszteri menü ajánlataink közül!”

Online szilveszteri programok 2020

Csángó Szilveszteri Bál 2020

„Idén is lesz szilveszterkor moldvai, gyimesi és felcsíki táncház az újbudai FMH-ban a SÜLTÜ Zenekarral és a Pesti Csángók B.T. Zenekarral – ezúttal ONLINE formában!
Ahogy furulyásunk, István mondta: „táncház otthonülőknek, avagy ez a kis torna mindenkinek kell!” A karosszékből tehát álljatok fel, toljátok a falhoz a nagyszobai / étkezői bútorokat, „csavarjátok fel a szőnyeget” és máris táncolhattok a Sültü Zenekar moldvai és a PeCsa B.T. gyimesi és felcsíki muzsikájára.”

Budapest Bár Szilveszteri koncert

„Az idén sok furcsa szót megtanultunk – vírusközösség, nyájimmunitás, görbelaposítás, nyunyóka stb. -, de talán az egyik leggyakrabban használt szó a zeneiparban az „elmarad” volt. Nos, úgy látszik, hogy a Szilveszter is elmarad az idén, de 2020 nem is érdemel mást! Éljenek a néhány fős ottalvós házibulik vagy a magányos lerészegedések! VAGY! Éljen a Budapest Bár online koncert, amire kedvedre táncolhatsz, énekelhetsz, dúdolhatsz, őrjönghetsz, sírhatsz, nevethetsz, talpig flitterben vagy kitérdesedett mackónadrágban. Velünk tarthat az egész család vagy baráti kör egy üveg jobb pezsgő áráért!”

Szilveszteri programok otthonra 2020

Kiscsillag – Streamkoncert

„A járványhelyzetnek „köszönhetően” szeptember óta nem koncertezhettünk, így nem is találkozhattunk veletek. Elmaradt a 15 éves buli, a lemezbemutató, a Fishing és minden más fesztivál is. Ezért év végén csapunk egy hatalmas bulit, persze csak virtuálisan: december 30-án este a TRIP hajóról közvetítünk HD-minőségben koncertet, élőben.” Nem értsz rá 30-án? Nézd meg 31-én vagy később „visszanézős jeggyel”!

Zuboly online koncert

„2020 december 31. a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja a Zuboly csillaghalló, melynek feladata különös, új zenék felfedezése, új koncertformák, közönségek felkutatása és hogy eljussanak oda, ahova még senki nem merészkedett. Jean-Luc Piccard – Enterprise” A koncert december 31-én 20 órától lesz hallható-látható, melyre jegyet váltani ezen a linken tudtok, a jegy ellenében pedig LiveYu oldalán tudjátok majd követni az online koncertet.

Online szilveszteri programok 2020

Szilveszer kortalanul // Eötvös10

🥰 17.00 SzilvESZTERi házibuli szülők nélkül az Eszter-lánc mesezenekarral
🎤 18.55 Mikrofonpróba Méhes Csabával
👗 19.00 Retroparty a Night Express zenekarral
👩‍🎤 22.00 Szilveszteri buli Odett-tel

BUÉK Balatonlelle – online szilveszteri házibuli

„Szilveszter estéjén egy különleges eseményre invitálunk: Balatonlelléről jelentkezik és élőben zenél Nektek egy ismert és népszerű zenészekből álló partyzenekar, hogy te otthon velünk együtt bulizhass a számítógép előtt! A zenekar kizárólag erre a különleges estére áll össze, ismert és népszerű zenészekből áll:
Fedor Kyra – ének
Bűdi Szilárd – gitár, szájharmónika, ének
Sallai Tibor – gitár
Németh Gábor Némó – basszusgitár
Kovács Erik – billentyű
Balázs Tibor Mamó – dob”

És ha már választottál a legjobb 2020-as szilveszteri programok közül, jöjjön valami amivel még feldobhatod az estét: