Elstartolt a Freyja karácsonyi jótékonysági projektje

A Blaha Lujza tér közelében megbújó Freyja, mely mesés croissant-jairól és innovatív, péksüteményekbe oltott ötleteiről vált híressé, néhány napja elindította karácsonyi jótékonysági projektjét.

A projekt keretében december 13-ig egy crème brûlée megvásárlásával hajléktalan embereknek segíthetünk minőségi ételhez jutni ezekben az amúgy is nehéz időkben. Egy crème brûlée megvásárlása után egy croissant-t adományozunk, melyhez a Freyja csapata hozzátesz még egy frissen sütött croissant-t és egy minőségi kávét is.

Az ez idő alatt összegyűlt teljes adományt a friss croissant-okkal és kávékkal együtt a projekt vége után, december 14-én juttatják el a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei munkatársainak, akik szétosztják azt az intézményben élő hajléktalan emberek közt.

Ha te is szívesen segítenéd karácsonyi jótékonysági projektjüket, kérd elvitelre crème brûlée-det vagy rendeld házhoz hétköznapokon 3 óráig, hogy másnap már az otthonodban élvezhesd a hamisítatlan Freyja-élményt!

A Freyja karácsonyi adománygyűjtéséről bővebben itt olvashatsz:

Nyitókép: Freyja – the croissant story