2021-ben jön a Gossip Girl rebootja

2020 legelején kaptak szárnyra a hírek, hogy megkezdődött a casting, a karakterek kiválasztása és egyeztetése a 2000-es évek sikersorozata, a Gossip Girl rebootja kapcsán.

A Gossip Girl a tervek szerint 2021-ben kerül újra képernyőre a HBO Max streaming csatornájának köszönhetően. 10 epizódon keresztül lehetünk részesei az új generációs manhattani elit pletykás mindennapjainak, és az alkotók elképzelései szerint az új sorozat jobban tükrözi majd a New York-i társadalom sokszínűségét.

A sorozat alkotói közül többen is visszatérnek, köztük az eredeti jelmeztervező is, a rajongók nagy csalódottságára azonban a korábbi szereplők megosztottak a témában: van aki jönne, van aki kevésbé, ami viszont biztos, hogy Kristen Bell mint a Gossip Girl hangja és egyben elbeszélője visszatér majd.

Persze a megannyi változás miatt az alkotók inkább arra koncentráltak, hogy a mai társadalom számára releváns témák jelenjenek meg – az új karakterekkel. Az új epizódok több szálon is kapcsolódnak majd a korábbi évadokhoz, ugyanakkor a múlt és jelen közötti változást is szemléltetnék, leginkább arra fókuszálva, hogy ez idő alatt, hogyan változott a közösségi média és ez milyen befolyással bír az információkkal teli hétköznapokra, különösen az Instagram-sztárok, influenszerek és bloggerek mindennapjaiban, ahol már nem csupán egy weboldalon keresztül, hanem az egész közösségi médián keresztül pletykálkodhatunk.

Az új epizód olyan nevekkel tér vissza, mint Emily Alin Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Jason Gotay vagy Johnathan Fernandez.

Idén ősszel megkezdődtek a Gossip Girl rebootjának forgatásai: