Megnyitott az ARC Kiállítás – Íme a díjazottak!

Október 2-án megnyitott a 20. ARC Kiállítás, mely egy hónapon keresztül, november 1-ig az újbudai Bikás parkban lesz megtekinthető éjjel-nappal. Kiderült az is, hogy kik lettek 2020-ban a díjazottak.

Idén a 766 pályamunka sorsáról a 20 szakemberből álló zsűri döntött. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokért járó díjak 2020. október 2-án, a járványügyi helyzetre való tekintettel zártkörű díjátadón kerültek átadásra.

A legjobb alkotásnak járó díjat Elter Zsolt, „Szerelem a korona idején” című alkotása kapta. Második helyezett Sipos Zoltán, „Az utolsó kapcsolja le” című képe lett. Harmadik helyezést ért el Szőke Dávid, „Hello ubik” című munkájával.

ARC Kiállítás díjazottak, a legjobb alkotás: Szerelem a korona idején
A legjobb alkotás: Elter Zsolt – Szerelem a korona idején

A legkedélyborzolóbb alkotás díját, a Borz díjat pedig Mel Szalkai, „Lölöland” című műve kapta.

A Hammer Agency különdíját Szücs János, „Noé/Noah 2020” című pályamunkája nyerte el, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki marketing szempontból világszínvonalú megoldást nyújtott.

A díjazottak sora itt nem ér véget, hiszen a közönségdíjért még megküzdenek a pályaművek. A szervezők arra bíztatják a kiállítás látogatóit, hogy fedezzék fel az idei tárlatot, keressék meg kedvenc alkotásaikat és szavazzanak rájuk a képek alatti QR kód segítségével, vagy az ARC weboldalán  2020. november 1-ig. A közönségdíjazott alkotást 2020. november elején hirdetik ki.

A szervezők arra kérik a kiállítás látogatóit, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel ügyeljenek a megfelelő távolságra és viseljenek maszkot.

Íme egy térkép, hogy hol találod az ARC Kiállítást a Bikás parkban:

Az 2020-as ARC kiállítás helyszíne a Bikás parkban