Nőnapi meglepetés: Feltöltődés a Széchenyi Pálmaházban!

Idén tavasszal szánj több időt magadra; ha kezdetként meglepnéd önmagad és barátnőidet egy kényeztető nőnapi programmal, irány a Pálmaház!

A Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda legfelső szintjének zöld oázisa testet-lelket kényeztető élményeket tartogat számotokra. A nyugalom képzeletbeli szigetén különböző csomagajánlatok közül választhattok. Élvezzétek a termálmedencék gyógyító erejét, foglaljatok időpontot manuálterápiás kezelésre, vagy látogassátok meg az aromaterápiás szobát. A Pálmaházban egészséges finomságok, azaz korlátlan mennyiségű gyümölcs és gyógytea várnak rátok, amelyek minden csomagajánlatban szerepelnek.

Palm House
Fotó: Németh Kriszti

A fürdőzők tömegétől távol, kellemes, nyugtató zeneszó mellett lazíthattok a kényelmes kanapék és függőágyak valamelyikében. Biztosra vehetitek, hogy egy ilyen idilli környezetben elszáll minden negatív gondolat. Tekintsétek bázisotoknak, ahová a medencék használata előtt és után bármikor visszatérhettek, és addig maradhattok, ameddig szeretnétek. A csomagajánlatok a fürdőbelépőt is tartalmazzák, továbbá garantált belépést a relaxációs övezetbe. További részletekért kattintsatok a Pálmaház weboldalára! Előre szólunk, imádni fogjátok!

Fotók: Németh Kriszti (Egy jó kép rólad)