Különleges adventi naptárat készített az ARC plakátkiállítás idei győztese

Puskás Marcell 24 képeslappal hívja fel a figyelmet a valódi történetek fontosságára. 

És igen. Kezdődik megint. Az év legzsúfoltabb időszaka. Az ünnepek előtt kiránduljunk még egy utolsót, vásároljunk egy hatalmasat, menjünk el egy jó étterembe, vagy látogassunk végig minden környékbeli karácsonyi vásárt.

Hallgassuk meg a létező összes karácsonyi lejátszási listát, járjunk workshopokra, készítsünk giccses DIY tárgyakat, és persze használjuk fel néhány hét alatt az összes 2019-re érvényes kuponunkat, amiket az év bármely szakaszában ellőhettünk volna, de valahogy sose jutott rá idő.

Közben pörögjenek a sztorik, pittyegjen a telefon, jöjjenek a likeok. Majd álljunk meg egy pillanatra és kérdezzük meg magunktól: Miért is csinálom én ezt? 

„Arra gondoltam idén azt adom ajándékba, amire mindenkinek szüksége van: valódi történeteket egy kártyacsomag formájában.” – meséli Marcell. „Kiposztolni ugyan nem tudod őket, és like, vagy hűha sem jön rájuk, de cserébe örökké veled lesznek és még örömet is okozhatsz a segítségükkel.”

Miről is van szó?

Először is gondolj valakire, aki fontos számodra, még ha mostanában nem is volt alkalmad ezt elmondani neki. Legyen az bárki, a macskád, a szüleid, a szeretteid. Majd a 24 darab, 1-1 szót tartalmazó képeslap segítségével december 1. és 24. között naponta eleveníts fel egy kellemes emléket az adott személyről és írd le azt egy rövid történet formájában.

blank

blank

Karácsony eljöttével pedig add át a kártyákat a kiválasztott személynek!

A képeslapok ingyen letölthetőek INNEN, további információt az adventi projektről pedig ITT találsz.

Ha kíváncsi vagy a kártyákra, vagy szeretnéd őket egy rendhagyó tárlat keretében élőben megnézni, esetleg együtt új történeteket kreálni velük, látogass el a belőlük készült kiállításra is!