Így óvd meg bőrödet és hajkoronádat a téli hidegben

Bemutatkoznak a LUSH új hidratáló termékei. 

A tél beköszöntével testünk egyre nagyobb odafigyelést igényel a hideggel szemben. A legfontosabb ilyenkor a megfelelő hidratálás, mellyel megelőzhetjük a kiszáradást és ragyogó külsőt biztosíthatunk magunknak a hűvösebb hónapokban is. A LUSH alábbi bőr- és hajápoló termékei ebben nyújtanak segítséget.

Nagy adag bőrápolás

Snowflake – Pucér testápoló (limitált termék)

Ne félj a téli zimankótól – ez a pompás testápoló a te oldaladon áll! A Snowflake pucér (vagyis csomagolásmentes) testápoló tele van mandulával, mandulatejjel, fair trade mandulaolajjal és édes illatú mandula-illóolajjal. Ráadásként került bele egy kis rózsavíz, kellemes benzoé és gyengéd szantálfa is, mely tökéletesen oltja téli bőröd szomját. Olvaszd meg az illipevajat és kakaóvajat tartalmazó tömböt a kezed közt, vagy vidd fel egyenesen a bőrödre és engedd, hogy felszívódjon és megnyugvást hozzon a téli bőrnek.

Coco Loco – Szilárd tusfürdőolaj

Ez a fényűzően lágyító tusfürdőolaj megnyugtat, ha úgy tűnik, a világon mindenkinél elmentek otthonról. A hidratáló kókuszolaj és kókuszliszt indonéz regenerációs és konzervációs projektekből származik. A brazil narancsolaj, a kókuszkrém és a citromfűolaj pedig napfényt és ragyogást hoz az életedbe.

Ultrabalm – Bőrápoló balzsam

Nagyon egyszerű, de annál hatékonyabb formula, csupán három hidratáló összetevőből. Bármelyik testrészeden alkalmazhatod, ha úgy érzed, száraz bőrödnek SOS segítségre van szüksége: kicserepesedett ajkakon, megkeményedett könyéken, a szempillák vagy a szemöldök kordában tartására, a tetoválásod fényezésére, de akár hajfestéskor is védheted vele a bőrödet. Tökéletes útitárs a táskádban a hétköznapokon és különleges alkalmakon is.

blank

Oh, az a nyugtató, tápláló fürdőzés!

Cinnamon Orange – Szilárd fürdőolaj (limitált termék)

Egy fűszeres fürdőolaj a hideg téli estékre. A fahéjlevélolaj és a szegfűszeglevélolaj serkenti a vérkeringést, míg a benzoégyanta izomlazító hatással bír. Lógasd a kádba a csapról, keverd meg vele a vizet vagy morzsold a kádba folyó víz alatt. A fair trade bio kakaóvaj és a fair trade sheavaj bőrlágyító keverékké olvad a vízben és varázslatos karácsonyillatot biztosít.

blank

Fireball – Fürdőbomba (limitált termék)

Téli tűz, ami elűzi a reggeli fáradtságot. Ha egész télen a kandalló mellett heverésznél, dobd a kádba ezt a tüzes fürdőbombát, és élvezd a forró fürdőt. A fűszeres fahéjlevél stimulálja a bőrt, a mustárolaj pedig enyhíti az izomfájdalmat. Az édesmandula olajának illatfelhőjén át csak a vidám robbanócukor pukkanásait hallod.

blank

Kéz-, és lábápolás gazdagon

Softy – Lábápoló

Gyengéd bőrápoló, mely mindig jó, ha lábnál van. A gazdag cupuaçuvajat és a fair trade bio kakaóvajat álomszerűen jó érzés belesimogatni a bőrbe, míg a mályvagyökér és a mandulaolaj puhává teszi a lábat. A levendula, a bergamott és a szantálfa illóolajainak pompás keveréke is segít, hogy nagy lépést tegyél afelé, hogy lábaid gyönyörűek, illatosak és csodásan ápoltak legyenek.

blank

Handy Gurugu – Kézkrém

Kényeztesd kezeidet sok-sok vajjal: shea-, földimogyoró-, kesudió- és mandulavaj elkeverve tökmaggal, valamint rózsavízzel és rózsakivonattal, hogy enyhítsük a bőrpírt és hidratáljuk a bőrt. A ligetszépe nyugtató hatású, a kék kamillaolaj fertőtlenít, a friss citromlé pedig élénkíti a bőrt. Bőségesen kend be a kezed éjszakára, hadd tegyen csodát!

blank

A ragyogó arcért

Bûche De Noël – Arc- és testtisztító (limitált termék)

Ha kint a zimankó és a fagy uralkodik, a bőröd akkor sem szomorkodik. Főként akkor, ha a fenséges Bûche de Noëlt használod, mely nemcsak úgy néz ki, mint egy karácsonyi édesség, de tele is van ünnepi összetevőkkel, például lédús mandarinnal és áfonyával, sőt még egy csepp brandy is került bele, hiszen egy kis huncut csillogás mindenkinek jól áll. Adj egy kis vizet az őrölt mandula és a kaolin keverékéhez, majd masszírozd jól a bőrödbe a fényes és puha hatásért. A lágyságért és a hidratáltságért egy csipetnyi fair trade bio kakóvaj felel.

blank

Amazon Primer – Pucér arcápoló olaj

Az Amazonas trópusi esőerdejéből származó lágyító kupuazuvaj, a hidratáló murumuruvaj és a megnyugtató andirobaolaj intenzíven hidratálja az arcod. A nyílgyökérpor mattít és lágyít, ezért tökéletes művészi primer a smink felvitele előtt. Légy te a dzsungel királynője! Vidd fel a bőrödre és gyengéden masszírozd be vagy használat előtt melegítsd fel a kezedben. A védelmező klorofill természetes zöld pigmentje semlegesíti a bőrpírt, a citromfű és az ábécéfű pedig összehúzza és tonizálja a bőrt. Az édesen fás illatú tonka, a rózsafa és a narancs illata brazil olajokból készült és extra fényűzést biztosít.

blank

Viszlát kirepedezett ajkak

Galaxy – Ajakradír (limitált termék)

Végre megérkeztek a kozmikus csókok! 2009-ben kutatók felfedezték az etil-formát nevű anyagot a Tejút kellős közepén. Ez az édes kis vegyület adja a málna ízének jellegzetes karakterét. A málnamagolaj, a citromos mirtuszolaj és a bukuolaj szupernovája egy távoli galaxisba repíti az ízlelőbimbóid. Ha Föld körüli pályára állítanád az ajkaid, csücsöríts és radírozz a porcukor, a sheavaj és a perubalzsam lágyítóan megnyugtató erejével.

blank

Lip Service – Ajakbalzsam

Jó, ha mindig kéznél van ez az elegánsan citrusos ajakbalzsam, amely minden időben nyugtatja az ajkakat. Az olajak és vajak gazdag keveréke simogatóan nyugtat, a sárgabarackmag-olaj pedig gazdagon táplál és segít megkötni a nedvességet. A méhviasz, kakaóvaj és sheavaj lágyító keveréke gondoskodik a tartós hidratálásról. Végezetül a többféle mandarin olajai még a legnagyobb télbe is elviszik a nap melegét.

blank

Hajmeresztő ápolás

Damaged – Meleg olajos hajpakolás

Vasalod, szőkíted, színezed, esetleg csak pihentetni szeretnéd? Ezzel a meleg olajos hajpakolással tutira szabadnapra küldheted a hajad. Az extra szűz olívaolaj növeli a hajszálak szakítószilárdságát, a mandula- és avokádóolaj pedig mélyen hidratál. A guargumi csökkenti az elektrosztatikus töltöttséget, a vanília abszolút pedig enyhén illatosítja a tincseket az ellenállhatatlan végeredményért.

blank

H’Suan Wen Hua – Hajpakolás

A friss babérlevélből és vízitormából készült forrázat stimulálja a hajgyökereket és nyugtatja a fejbőrt, míg a bio extra szűz olívaolaj erősíti a hajat. A fehérjedús aquafaba és a friss bio fair trade banán védi és mélyen kondicionálja a hajszálakat, hogy hajad erősebb és hosszan ragyogó maradhasson.

blank