Itt vannak a LUSH 100%-ban csomagolásmentes tusfürdői
Illatosak, színesek és garantáltan jókedvre derítenek!

A LUSH legújabb pucér tusfürdői ugyanúgy működnek, ahogy folyékony megfelelőik, csak épp nincs szükségük csomagolásra.

Az új termékek első látásra a szappanokhoz hasonlítanak, de nem tartalmaznak szappanbázist. Összetevőik nagy része pontosan megegyezik a folyékony tusfürdőkével. És igen! A pucér tusfürdőnek ugyanolyan tartós illata és krémes állaga van, mint amit a folyékony tusfürdőktől már megszoktál. Sőt ugyanolyan tartósak is maradnak, és ehhez még palack sem kell. Használatukkal tehát végleg búcsút inthetsz a zuhany alatti ügyetlenkedésnek és a szörnyű pillanatoknak, amikor a tusfürdő pocsékba megy a lefolyóban.

Ismerd meg a 7 új, limitált számban és kizárólag online elérhető terméket!

Sleepy

Ha alvásról van szó, van, aki pucéran szereti. De akár a kedvenc pizsamádban, akár a szülinapi öltönyödben bújsz ágyba, a pompásan levendulás haboktól biztosan mélyen alszol majd. A zab és a levendulavirág-kivonat altatódala és az ylang ylang olaj nyugalma garantálja a békés álmokat, a fair trade kakaóvaj pedig hidratálja és puhítja a bőrt. Felejtsd el a csomagolást és rázd meg az álmok fáját!

Rose Jam

Ez a törökországi Senirben szedett damaszkuszi rózsából készült rózsaabszolúttal és rózsaolajjal teli közönségkedvenc már pucér változatban is kapható. A megnyugtató vaníliarúd-forrázat és az enyhítő ciprusolaj igazán szaftos hangulatot varázsol a fürdőszobába. Képezz habot a tenyeredben, és használd úgy, ahogy egy folyékony tusfürdőt használnál!

Honey I Washed The Kids

Édes vagy, mint a méz! Az aranyló méz, a lótuszvirág, a tigrisliliom, a brazil narancs és a bergamott lágy, ínycsiklandó esővel áztatja a tested. Isten áldja az Anyatermészetet, aki kitört a palackból és megajándékozott minket a brazil narancsolajjal és a hidratáló mézzel teli pucér tusfürdővel. A termék használatával garantáltan mézédesen léphetsz ki a zuhany alól. Ints búcsút a műanyagnak, kend be magad tetőtől talpig és mosd el a rosszkedvet!

The Olive Branch

Békében, csendben, pucéran. Citrusos, melengető ölelésben. A különleges szőlőlevél-forrázat és a frissen facsart mandarinlé hidratálja a szomjazó bőrt. A Sindyanna női szövetkezet izraeli és palesztin tagjai Galileában dolgoznak azért, hogy a kézzel szedett olajbogyóból kiemelkedő minőségű fair trade olaj készüljön.

Dirty Springwash

Pucér csobbanás egy hűvös hegyi patakba ezzel a pucér tusfürdővel. Mély levegővétel a mentolkristály és a fodormentaolaj megnyugtató illatával, a finom szemű tengeri só frissítő hullámainak lágy ringása. Ragyogóan vidám élmény, mely tisztítja az elmét és a bőrt, hogy egy műanyag palackoktól mentes, tiszta, új világba léphess ki a zuhany alól.

Happy Hippy

Mi a jobb egy boldog hippinél? Egy boldog, pucér hippi! A grépfrútlé és a bergamott citrusos ölelése feldobja a napod és ruganyossá teszi a lépteid. Aki szereti a bolygót, annak nincs szüksége felesleges műanyagra. A legtökéletesebb ébresztő – pucér, mint te, amikor megszülettél.

Plum Rain

Változnak az idők, változz te is velük! Dobd el a palackot és válaszd ezt a pucér, műanyagmentes tusfürdőt! Tusolj a szicíliai mandarin és a japán umeboshi szilva bőrtápláló erejével! A szilvalé fényesít és frissít, hogy úgy érezd, pucéran táncolsz az esőben.