Költöztesd a fürdőszobába halloween illatos szellemét

Hamarosan elérkezik az év legrémségesebb éjszakája, hagyj időt a ráhangolódásra! A jelmez már megvan és a bulit is kiszemelted? Van még valami, amit kipróbálhatsz!

Rengeteg kísérteties, halloween inspirálta termék és ajándékcsomag vár rád idén ősszel a LUSH-nál. Fedezd fel 2 az 1-ben fürdőbombatartóikat (amelyek maszkká alakíthatóak), ijesztő Pumpkin és Little Box Of Horrors ajándékcsomagjaikat illetve a különleges, újrahasznosított palackokból készült Knot Wrap kendőcsomagolást!

Little Box of Horrors

Nincs semmi szörnyű ebben az ajándékcsomagban, csak pár szörny. Ha a csillogás mellé habokat is szeretnél, ez a doboz nem hagy majd békében nyugodni. Fürödj és tusolj a kísértetekkel, miközben a tömjén és a bukuolaj mágikus emlékeket ébreszt benned.

Pumpkin

Helló, tökfej! Ha idén halloweenkor valami rémisztően vidám dologra vágysz, jó helyen jársz. Faragj magadnak egy kis szabadidőt, és űzd el a téli rosszkedvet ezzel a szörnyen jó négyesfogattal. Ez a vérfagyasztó ajándékcsomag a fás borókabogyótól a fűszeres pacsulin keresztül a feketeborsig tele van haláli összetevőkkel.

Out of Space

Szeretnél valakit megajándékozni egy harmadik típusú találkozással? Válaszd ezt a csomagolást! Az újrahasznosított anyagból készült idegen lények két fürdőbomba tárolására alkalmasak, mielőtt a mintát kivágva maszkot készítenél belőlük. Néha mindenkinek szüksége van egy kis világűrre.

Sparkly Pumpkin

Ha alig várod a halloweent, ez a csillogós habfürdő tutira beindít! Morzsold a kádba a tökfejet folyó víz alatt és nézd, ahol lágy buborékhegyek lepik el a vizet. Dőlj hátra a melengető borókabogyótól és vidám grépfrúttól illatotó vízben, mely egyszerre üdíti a tested és a lelked. A boldogsághozó limeolaj elijeszti a fásult szomorúságot, hogy újra önmagad lehess. Ez a messziről fénylő töklámpás igazi főnyeremény!

Boo tusfürdő

Ez a kísértetiesen fekete slime garantálja, hogy az idei halloween is szellemes hangulatban telik. A bőrlágyító kukoricaliszt tisztítja és nyugtatja a bőrt, míg a bambuszrügykivonat legyőzi és félelmetesre puhítja a száraz bőrt. A xantángumi természetes sűrítőanyag, ami lágyítja és hidratálja a bőrt, egyúttal tartósítja is a terméket, ráadásul lehetővé teszi, hogy a slime műanyag nélkül lehessen extra nyálkás! Ne ijesszen meg a színe: ez a tusfürdő slime a halloweenkor kapott gyümölcsös rágók illatát árasztja.

A kollekció további darabjait ide kattintva megtalálod!

Inspirálódj!