Titokban forog a Twin Peaks 4. évada?

David Lynch kultikus sorozata, a Twin Peaks 3 észbontó évadon van túl: az első kettőt 1990-91-ben vetítették, aztán érkezett egy előzményfilm, majd 2017-ben folytatódott a misztikus történet. Az utóbbi napokban több gyanús jelre figyeltek fel a rajongók, amelyek arra utalhatnak, hogy forgatják a széria 4. évadát. Szemfényvesztés, vagy tényleg készül valami? Mutatjuk a nyomokat!

#1 Szeptember 18.

A rendező, David Lynch Twitter-üzenetben osztotta meg követőivel, hogy imádja forgatásoknak otthont adó King Countyt és az ott élő embereket. Elsőre úgy tűnhet, mintha csak visszaidézné a korábbi közös munkát, de a rajongók szerint többről lehet szó…

#2 Október 1.

Elindultak a találgatások, és Hawk-ot játszó Michael Horse Instragramon is reagált. Sokak szerint a posztja is egy árulkodó jel, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a fiókján leginkább szeretett macskájáról és a klímaváltozás elleni tevékenykedéséről oszt meg tartalmakat.

#3 Október 1.

Ugyanazon a napon Laura Palmer megformálója, Sheryl Lee állítólag azért mondta le a megjelenését a Rock and Shock nevű horrorfilmes rendezvényen, mert forgat. Ugyan a színésznő idén egy minisorozatban szerepel, a rajongók szeretnék azt hinni, hogy a hirtelen közbejött munkának a Twin Peaks-es szerepéhez van köze.

Jön a Twin Peaks 4. évada?

#4 Október 1.

A sorozat egyik főszereplője, Agent Cooper, azaz Kyle MacLachlan is tett valamit, ami gyanúra adhat okot: Facebook-oldalán arról posztolt, hogy minden gondolata a fánk körül forog. Agent Cooper pedig köztudottan imádja a fánkot, amit egy jó kávé mellé fogyaszt reggelente.

Love this dapper suit, but definitely thinking about…donuts this morning 💭🍩

Gepostet von Kyle MacLachlan am Dienstag, 1. Oktober 2019