Februárban Magyarországra jön a Milky Chance

A német formáció 2020. február 29-én mutatja be harmadik lemezét az Akvárium Klubban. 

Az énekes-gitáros Clemens Rehbein, Philipp Dausch DJ és producer, valamint Antonio Greger gitáros még az iskolai évek alatt barátkoztak össze, de közös zenei érdeklődésüknek köszönhetően végül megalapították a Milky Chance-t. A csapat kezdetben csak duóként működött, 2015 óta azonban már mindhárman aktív tagjai a zenekarnak.

A srácokat olyan előadók inspirálták, mint Bob Marley, Hendrix vagy a Red Hot Chilli Peppers, zenei stílusukat mégis nehéz behatárolni, mivel szerzeményeikben felfedezhetők a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronika jegyei is.

A Milky Chance 2013-ban jött ki első kislemezével, a Stolen Dance című dallal, ami azonnal a slágerlisták élére került, ezzel megszerezve a csapatnak a világhírnevet.

Még ebben az évben a fiúk kiadták Sadnecessary című albumukat, melyet 2017-ben követett második nagylemezük, a Blossom. Novemberben pedig új, fülbemászó dallamokkal jelenik meg harmadik korongjuk, a Mind the Moon, melynek anyagát a magyar közönség február 29-én élőben is hallhatja majd az Akvárium NagyHalljában.

Jegyek a koncertre október 4-től az alábbi elérhetőségen kaphatók!