Posztban üzent fiának és a budapestieknek Will Smith

Elindultak a találgatások, hogy vajon a Gemini Mant hazánkban forgató Will Smith már a városban lehet-e, hiszen csak néhány nappal későbbre ígérték az érkezését.

Instagram-posztjában ugyanis budapesti helyszínről üzent fiának, Jadennek, miközben arról beszél, mennyire lenyűgözik a folyók fölé ívelő hidak, amelyeken naponta több ezer autó haladhat át biztonságosan. Megszerkesztett videóról van szó, ezért gyanítjuk, hogy korábbi itt tartózkodása alkalmával készülhetett. Mindenesetre már nagyon várjuk, hátha összefutunk a színésszel az elkövetkező napokban!

Update:

A színész a Facebook-oldalán megosztotta, hogy néhány nap múlva Budapestre érkezik, és a születésnapját is nálunk fogja megünnepelni. Vele tart DJ Jazzy Jeff, akivel együtt lépnek fel szeptember 25-én a Bazilika téren, mindezt a Gemini Man c. új Will Smith-film promotálásával egybekötve. Save the date!

Will Smith nálunk eredt gonosz klónja nyomába

Az októberben mozikba kerülő Gemini Man számos jelenetét a magyar fővárosban forgatták, nálunk eredt gonosz klónja nyomába Will Smith. A Gemini Man magyarországi forgalmazója, az UIP-Duna Film szeptember 11-én jelentette be, hogy a világsztár Ang Lee, Jerry Bruckheimer és Ellison társaságában visszatér a tett színhelyére, és várhatóan szeptember 24-26. között találkozhatnak velük a rajongók. A filmnek köszönhetően rengeteg ismert budapesti nevezetesség feltűnik majd a mozivásznon, ha másért nem, már ezért megéri megnézni!

Gemini Man – Official Trailer 2

Who will save you from yourself? From visionary director Ang Lee, watch the official trailer for Gemini Man, starring Will Smith. In theatres Oct 11.

Gepostet von Gemini Man Movie am Donnerstag, 25. Juli 2019