5+1 „all you can eat” étterem Budapesten

Kiapadhatatlan az étvágyad? Összegyűjtöttük azokat a budapesti éttermeket, ahol fix áron korlátlanul lehet fogyasztani. Az olasz, a magyar vagy a japán konyha fogásai hívogatnak? Akad jó pár hely, ahol nemzetközi ízek széles palettája áll rendelkezésedre!

Itoshii

Ha szereted a sushit, akkor Budapest legnagyobb japán étterme, az Itoshii a te helyed! Az egészséges sushi-variációk mellett találkozhatsz náluk a méltán híres japán konyha legjavával, illetve az ázsiai nemzet nagy múltra visszatekintő teaszertartásával is megismerkedhetsz!

Így készülj: 6.980-8.580 Ft = korlátlan étel- és italfogyasztás.

Rákóczi Grillház57

A Rákóczi Grillházban közel 100-féle ételből lehet választani egészen 3 órán keresztül. Tökéletes módja a diétamentes nap megünneplésének. Az italfogyasztáshoz sörök és borok, valamint sangria és alkoholmentes italok járnak.

Így készülj: 3.499 Ft (hétfő – csütörtök),  3.999 Ft (péntek – vasárnap) = 3 óra korlátlan ételfogyasztás; 5.299 Ft (hétfő – csütörtök),  5.799 Ft (péntek – vasárnap) = 3 óra korlátlan étel- italfogyasztás.

Wasabi 

A Wasabi „Running Sushi” ajánlatának köszönhetően kétszintes futószalagon érkeznek az ételek az asztalodhoz. A fogások a legkülönbözőbb alapanyagokból készülnek (marha, csirke, sertés, halak, tenger gyümölcsei, tofu, zöldségfélék, tészták) így mindenki megtalálja az ízléséhez legközelebb álló finomságot, legyen akár húsimádó, akár vegetáriánus.

A korlátlan ételfogyasztás részletei: ebéd (hétfőtől-péntekig) 7.490 Ft, vacsora (hétfőtől-péntekig) 8.490 Ft, hétvége (és ünnepnapok) 8.490 Ft.

Gastland Bisztró

Pizza, levesek, grill- és magyaros ételek, baráti árak, fiatalos környezet és barátságos személyzet vár a Gastland bisztrókban, Budapesten két helyen! Ha náluk ebédelsz, biztosan nem borul fel a havi költségvetésed. Az italok árát az ajánlat nem tartalmazza.

Így készülj: 1.490-1.890 Ft = 2 óra korlátlan ételfogyasztás.

Trófea Étterem

Az évek során étteremlánccá nőtte ki magát a Trófea, ami mindenki számára egyet jelent a változatossággal. Fix ár, „terülj, terült asztalkám!”, korlátlan fogyasztás, és száznál is több opció, közte frissensültek, magyaros ételek és a nemzetközi konyhaművészet népszerű fogásai. Mi kell még?

Árak: 4.000 – 6.600 Ft = korlátlan étel- és italfogyasztás, ebédidőben 2, vacsoraidőben 3 órán keresztül.

Ape Regina 

A szicíliai séf által vezetett olasz konyha nemcsak kedvező árral várja a vendégeket, hanem igazán minőségi ételekkel is. A családosokra gondolva a 3 év alatti gyerekek díjtalanul ehetnek, míg a 3-6 év közötti gyermekek fogyasztása 2500 forintba kerül. 6-12 év közötti gyermekek esetében ez az összeg 3500 Ft.

Így készülj: 5.000 –  7.500 Ft = korlátlan étel- és italfogyasztás ebédidőben 2 óra, vacsoraidőben 2,5 óra időtartamra érvényes.

Fotó: Facebook (Ape Regina)