Új Food Loft nyílt az ÁRKÁD-ban

A budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpontban szeptember 12-én nyílt meg az új Food Loft, ahol 7 étterem, az à table!, a Bellozzo, a Burger Market, a Katsa, a padthai wokbar, a Tsuru és a Yolo Bistro várja a vendégeket. A most létrehozott gasztro-tér része egy 200 négyzetméteres terasz is, a családi programokat pedig a Food Loft mellett elhelyezkedő Kölyökpark teszi teljessé.

A Food Loft kialakítása az elmúlt évek egyik legnagyobb változása a budapesti ÁRKÁD életében. A mintegy 5,8 millió eurós beruházás keretében összesen 7 új vendéglátó egység, valamint a Kölyökpark játszóház kap helyet mintegy 2000 négyzetméteren. Így az ÁRKÁD tökéletes alternatívát biztosít azok számára, akik családi, baráti vagy akár üzleti ebédnek vagy vacsorának keresnek helyszínt, illetve egy tartalmas családi programot szeretnének megszervezni.

Az à table!, a Bellozzo, a Burger Market, a Katsa, a padthai wokbar, a Tsuru és a Yolo Bistro megnyitásával mostantól az ÁRKÁD legfelső szintjén olyan trendi, kiváló minőséget biztosító éttermek lesznek elérhetők, amelyek változatos kínálatot nyújtanak különböző nemzetek konyháiból. A Food Loft nemcsak az ÁRKÁD életében hoz változást, de a környéken élőknek is kiváló alternatíva lesz, ha egy jó minőségű étteremben szeretnének egy üzleti ebédet vagy családi vacsorát szervezni, de nem szeretnének ehhez a belvárosba utazni.

A Food Loft kialakításával egy izgalmas, szellősebb gasztro-tér jött létre az ÁRKÁD legfelső szintjén, ahol bárki kipróbálhatja a thai, a francia, az olasz, a japán, a magyaros és a tex-mex konyha kedvenceit, de azok sem maradnak éhesek, akik a naturális alapanyagok felhasználásával készülő egészséges fogásokat részesítik előnyben. Ráadásul a kedvenc ételeidet akár a most kialakított Food Loftban, akár az amellett elhelyezkedő teraszon is elfogyaszthatod.

blank

A hét étterem megnyitása mellett a családokat a teljesen megújult Kölyökpark is várja, ahol a legmodernebb mozgás- és készségfejlesztő játékokat próbálhatják ki a gyerekek.