Újabb mérföldkőhöz érkezett a BKK-mobiljegy bevezetése

A 100E repülőtéri vonaljegy mellett most már a Budapest 24 és 72 órás jegy, valamint a hetijegy is elérhető applikáción keresztül – olvasható a BKK weboldalán.

A repülőtéri vonaljegy mellett már elérhető a Budapest 24 és 72 órás jegy, valamint a hetijegy is, amelyek a beállított érvényesség kezdetétől használhatók, és korlátlan utazást tesznek lehetővé a jegytípusnak megfelelő időszakon belül egész Budapesten. Az első-ajtós járatokon felszálláskor okostelefonnal kell leolvasni a kihelyezett QR-kódot, és bemutatni a megjelenő animációt a sofőrnek.

BKK-mobiljegy

Bővebben a mobiljegyről

A fővárosi közlekedési mobiljegy a budapesti közösségi közlekedésben használható jegyek, bérletek mobilapplikációval megvásárolható formája. Mobiljegyet első lépésként a 100E repülőtéri járatra lehetett váltani 2019 júniusától, majd ez év szeptemberétől a Budapest 24 és 72 órás jegyet, valamint a hetijegyet bárhol bármikor meg lehet vásárolni, akár közvetlenül a járat indulása előtt is a megállóban várakozva. Kizárólag egy okostelefonra, a telefonra telepített (Android vagy iOS) alkalmazásra és aktív adatkapcsolatra van szüksége. A mobiljegy használatával kapcsolatos bővebb infókért kattints ide!

Forrás: bkk.hu