Budapest fürdői ősszel is várnak!

Bár a nyárnak hivatalosan már vége, Budapest 3 világhírű fürdőjében továbbra is élvezhetjük a strandolást! 

Palatinus Strand

A város egyik legnépszerűbb strandja néhány éve már a téli időszakban is látogatható. A pihenni vágyókat a wellnessrészlegen, a beltéri medencéken és a szaunán kívül 2 kültéri, egy úszó- és egy termálmedence is várja.

Forrás: Palatinus Gyógy-, Strand – és Hullámfürdő Hivatalos

Széchenyi Fürdő

Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma nem véletlenül lett a városba érkező turisták kedvelt úti célja, hisz a gyógy- és wellness részlegen túl itt rengeteg sportprogram is várja a látogatókat. Ezt a különleges helyet azonban nem csak minden Budapestre látogató turistának, hanem minden helyinek is legalább egyszer látnia kell!

Forrás: Szechenyi Thermal Bath

Rudas Gyógyfürdő

Wellnessrészleg, szaunavilág, gőzkamra, termálmedence, török fürdő – csak néhány a számos lehetőség közül, amit a Rudasban a lehető legmagasabb színvonalon élvezhetünk. A tetőtéri panorámamedencét esti fürdőzés keretében érdemes kipróbálni: itt garantáltan emlékezetes élmény lesz a kivilágított Budapest látványa.

blank
Forrás: Rudas Gyógyfürdő

Megspórolnád a strandbelépőd árát? Gyere és dolgozz diákként Budapest fürdőiben, több pozícióban is! Az aktuális lehetőségekért nézz szét az Y Generáció Iskolaszövetkezet weboldalán!