Ősszel is Siófok!

Siófokon ősszel sem áll meg az élet! A város ilyenkor is rengeteg élményt, látnivalót és szabadtéri rendezvényt kínál a látogatóknak, hiszen ősszel is ott kezdődik a Balaton!

Még mindig számíthatunk napsütésre, ilyenkor még forog az Óriáskerék, és jó idő esetén a Balaton is várja a fürdőzőket.Szeptember 13-15-ig első alkalommal kerül megrendezésre az Sör és Csülök Fesztivál a város Fő terén. Rengeteg kézműves sört próbálhatnak ki az érdeklődők, és nem lesz hiány a hagyományos és a különleges csülök-ételekben sem.Október 4-6-ig egy igazi balatoni fesztivállal, a Halfesztivállal vár Siófok. Balatoni halak, különleges ételek és koncertek várnak számtalan családi programmal kiegészítve.

Gepostet von Hello Siófok am Montag, 4. März 2019

November közepén a libáé a főszerep Siófokon: a Fő téren vár a Libadalom! A Balaton környéki vendéglátóknak köszönhetően különleges libás ételeket kóstolhatunk, és persze a finom magyar pálinka sem maradhat el. Ezekkel az izgalmas ingyenes fesztiválokkal és siófoki élményekkel kápráztat el minket a város a hangulatos őszi időszakban is. Tudj meg többet Siófok Facebook-oldalán, keresd őket Instán is!