Őszi divat: 5+1 kötelező darab, ha feldobnád a szetted

Minden évszakban van egy közös pont: a reggeli készülődés, a tanácstalanság, hogy mit viseljünk. Ha jól bevált recepted nincs is, tudatos vásárlással pénztárcabarát áron szerezhetsz be őszi alapdarabokat, amelyekkel új színt vihetsz az öltözködésedbe. Jöjjön néhány tipp Magyarország legnagyobb outlet-központjától!

Fodros, masnis felsők

Miközben az oversize ruhák egyre nagyobb teret hódítanak, idén ősszel újra divatba jönnek a kifejezetten nőies és romantikus stílust követő zsabós felsők. A nyakrésznél díszelgő, nagyméretű masnikkal vagy fodrokkal, akár egy egyszerű farmer-blézer szettet is feldobhattok, és még a kiegészítőkkel sem kell bajlódnotok.

Magas derekú nadrágok, szoknyák

A magas derekú nadrágok és szoknyák igazi jolly joker darabokká nőtték ki magukat az utóbbi években. Ez nem is meglepetés, hiszen amellett, hogy kényelmesek, kevés praktikusabb őszi viselet van náluk. Idén nem hibázhatsz egy khaki, nude vagy fekete darabbal. Ha alacsonyabb vagy, akkor válassz egy kényelmes magas sarkú cipőt hozzá.

Klasszikus blézer

Folytatva az alapdarabok sorát, egy klasszikus vonalvezetésű blézer minden helyzetben tökéletes döntés. Érdemes olyat keresni, ami követi a derékíved. Ne félj megmutatni az alakod! Ha szeretnéd feldobni a borús és szürke hétköznapokat, mindenképp hangold össze a blézered és a nadrágod vagy szoknyád színét, mert idén ősszel a homogén, egyszínű szettek hódítanak.

Kockás zakók

Míg a hölgyek ruhatárának egy klasszikus szabású blézer lehet az alapdarabja, addig a férfiakéból nem hiányozhat egy szinte bármivel kombinálható sportzakó. Ha igazán divatos, de mégsem hagyományos darabra vágyik egy valódi városi úriember, akkor a legjobb választás egy kockás zakó lehet, amely könnyen párosítható sportos-farmeres öltözékkel és elegánsabb szövetnadrágokkal is.

Sportos pólók

Ha már unod a klasszikus fazonokat, akkor itt az ideje, hogy ráhangolódj a sportos pólókra! Szuperül passzolnak a sportos szettekhez, de hordhatod őket magas derekú nadrágokkal vagy szoknyákkal, sőt, a bevállalósabbak még elegánsabb kosztümökhöz is párosíthatják, míg a férfiak farmerrel, szövetnadrággal viselhetik.

Crop topok, felsők

Reneszánszukat élik a rövidre szabott topok. Hogy ne vonjunk magunkra túl sok kéretlen tekintetet, magas derekú nadrággal, esetleg szoknyával viseljük. Ha esti szórakozásra vagy randevúra készülsz, akkor válassz hozzá egy blézert és egy magas sarkú cipőt, ha pedig lazább szettre vágysz, akkor egy dzsekit és tornacipőt.

Ha elkapott az őszi megújulás láza, szeptember 6-8 között akár 80% kedvezménnyel szerezheted be az ősz legtrendibb alapdarabjait. Részletek: itt!