Érezd a nyár illatát a bőrödön

Hosszabbítsd meg a nyarat két csodás illattal és egy gyönyörű, kézzel festett kendőcsomagolással – ez a The Summer of Lush ajándékcsomag!

A biopamutból készült kendőcsomagolás a hagyományos csomagolópapír fenntartható, újrahasznosítható alternatívája. A kendőt a re-wrap nevű indiai női szövetkezet készítette az Artisan Community Art Studio nevű, fizikai és mentális problémákkal küzdő nőket támogató nonprofit szervezettel közösen.

„Az Artisan Studio egy kreatív, biztonságos művészeti közösség, ahol az emberek alkothatnak, beszélgethetnek és önmaguk lehetnek. Mi nem ítélkezünk, mindenkit tárt karokkal várunk” – mondja az Artisan Studio projektmenedzsere, Pauline Stanley.

Fedezd fel a kedvenc nyári illatodat!

Sakura Testpermet

Szállj cseresznyevirágtól illatos szellő szárnyán egy palackba zárt virágcsokorral. A japán cseresznyefák ihlette testpermet szicíliai citromolajat, jázmint, mimózát és narancsvirág-abszolútot tartalmaz. Ez az illat garantáltan felüdít!

So White Testpermet

Illatozz hercegnőhöz illően a friss alma és a rózsaabszolút segítségével. Ha morcosnak érzed magad, a frissítő bergamottolaj és a vidám brazil narancsolaj felfrissít és jókedvre derít. Ne várj a mesebeli hercegre, inkább spricceld magadra a narancsvirág-abszolút ellenállhatatlan illatát és fütyülj a világra!

Az online exkluzív ajándékcsomag 12.490 Ft-ért vásárolható meg. (De siess, mert a készletek végesek!)