3 várva várt fellépés, amit nem hagyhatsz ki a B my Lake első két napján!

Ez a nyár sem múlhat el életre szóló koncertélmények nélkül. Közép-Európa első számú szabadtéri elektronikus zenei fesztiválja, a B my Lake idén hetedik alkalommal költözik a Balaton partjára, és augusztus 21-24 között világszínvonalú programokkal várja a műfaj szerelmeseit.

A káprázatos balatoni panoráma épp úgy természetes része a nyárzáró fesztiválnak, mint a pazar zenei felhozatal. Vessünk egy pillantást a 2019-es évad első két napjának legnagyobb neveire; ők azok, akiknek a bulija után -szigorúan másnap és világosban-, a Balatonban lazíthatod el a táncban megfáradt tagjaidat.

Augusztus 21-22.

A belga Charlotte de Witte 2010 januárjában lépett először közönség elé egy ifiklub pultja mögött, és elmondása szerint szörnyű szettet nyomott le, amit szerencséjére csak a barátai és a hely pár alkalmazottja hallottak. 16 évesen Gent minden nem mainstream zenét játszó szórakozóhelyét igyekezett feltérképezni, hogy ihletet merítsen, és igyekezete kifizetődött; évek óta ott a neve a világ legismertebb fesztiváljainak line-upján.

Belga fronton másnap érkezik az erősítés az Amelie Lens személyében, akinek a nevét szintén ismerik a kontinens technó rajongói. 16 évesen a Dour Festival után érte a felismerés, hogy a keverőpult mögött a helye. Eltelt pár év, és azóta rendületlenül járja Európa országait. Folyamatban lévő turnéja egyik állomásaként nálunk is bulizásra bújta a közönséget.

Adam Beyer svéd producer az 1900-as évek közepén kezdett új fejezetet a technó történelemkönyvében, és folyamatos megújulásának köszönhetően sikerült a csúcsra küzdenie magát. A több évtizede zenei porondon mozgó lemezlovas zsenialitásáról nemsokára saját füleddel is megbizonyosodhatsz, ne hagyd ki az élő showt!

Kíváncsi vagy a teljes programra? Ide kattintva megtalálod!