Így alakul a tömegközlekedés a Sziget idején

A nyár legnagyobb durranását, a 27. Sziget Fesztivált 2019. augusztus 7-13. között rendezik az Óbudai-szigeten. Lássuk, mire számíthatunk ezeken a napokon!

A fővárosi közlekedési társaság tájékoztatása szerint nappal sűrűbben jár majd és éjjelente is közlekedik a H5-ös HÉV, a Nagykörúton közlekedő villamosok és a villamospótló buszok éjszaka gyakrabban indulnak, nagyobb kapacitású járművek fognak közlekedni a 901-es és a 918-as éjszakai vonalakon, és rendkívüli hajójárat indul az Óbudai-szigethez a Jászai Mari tértől. Augusztus 5. és 14. között továbbá transzferbuszok közlekednek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és az Óbudai-sziget között. További részletekért kattints a BKK oldalára!

BKK a Sziget Fesztiválon

A BKK augusztus 7-től, szerdától a Sziget 2019 ideje alatt végig egy erre az alkalomra ügyfélponttá átalakított Ikarus 260-as buszban várja a fesztiválozókat. A főbejárattól nem messze, a K-híd közelében található pop-up ügyfélközpontban jegyeket, bérleteket vásárolhatnak, hasznos információkat tudhatnak meg a BKK szolgáltatásairól és termékeiről. Az idegen nyelveket beszélő munkatársak segítenek abban is, hogyan juthat el az érdeklődő úti céljához közösségi közlekedéssel.

Forrás: BKK