Íme a hollywoodi Elvis Presley

Megtaláltak a szerencsés színészt, aki a királyt alakíthatja majd a filmvásznon. 

Folytatva a zenés életrajzi filmek hosszú sorát, hamarosan megkezdődnek az Elvis Presley történetét feldolgozó alkotás forgatásai. A készülő műremekkel kapcsolatban természetesen mindannyiunkban megfogalmazódott már a kérdés, vajon melyik hollywoodi sztár kapja a nemes feladatot, hogy játékával emléket állítson a legendás énekesnek?

Nos, a válasz megérkezett: a kiválasztott nem más, mint a 27 éves Austin Butler, akit eddig többnyire ifjúsági sorozatokban (iCarly, Jonas, Zeke és Luther), valamint a Shannara – A jövő krónikája című fantasy szériában láthattunk.

Íme a hollywoodi Elvis Presley - Austin Butler

Az egyelőre szőke srác külseje feltehetőleg nagyon megváltozik majd a forgatás idején, hisz Elvis Presley ikonikus fekete hajszínét egészen biztosan hoznia kell.

A szerepre egyébként Ansel Elgort, Miles Teller, Aaron Taylor-Johnson, illetve a One Direction egykori tagja Harry Styles is esélyes volt.

A film biztos szereplője még Tom Hanks, aki Elvis menedzserét alakítja. A történet fókuszában az énekes ragyogó pályája mellett kettejük kapcsolata is nagy hangsúlyt kap majd.