Paradicsomi környezetben vár a Zala Springs Golf Resort

Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, a zalai dombok ölelésében 160 hektáron terül el Magyarország és Közép-Európa első luxus golf resortja.

A Zala Springs Golf Resort egy világszínvonalú golfpályával, páratlan gasztronómiai kínálattal és finom ízléssel megtervezett luxusszállással várja mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, a kifinomult designt és a színvonalas szolgáltatásokat.

Nehéz szavakba önteni azt a különleges atmoszférát, ami a Zalacsányba érkezőt fogadja a 250 millió eurós, grandiózus beruházás részeként elkészült resortban. Mintha egy másik világba csöppentünk volna: végtelen nyugalom, elegáns és mesés környezet. Aki már járt itt, szinte rabjává lesz az élménynek és később biztosan visszatér. Aki pedig még nem, annak mihamarabb el kell látogatnia ide!

Golf felsőfokon, kezdőknek is

Itt található Közép-Európa egyik legszínvonalasabb és legszebb golfpályája, melyet a világhírű tervező, Robert Trent Jones álmodott meg. A 160 hektáros, 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos championship pálya az U.S.A. Golf Szövetségének szabványa szerint épült, így alkalmas arra, hogy világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon. A pálya, amely tökéletesen illeszkedik a festői Toszkán tájat idéző Zala-völgybe, lenyűgöző panorámát kínál a sportolóknak. Ráadásul profiknak és kezdőknek egyaránt, ugyanis a resort a tapasztalatlan, de elszánt szimpatizánsokat is tárt karokkal várja.

Gasztroturisztikai úticél

A központi épületben kapott helyet a régió egyik legkiemelkedőbb bisztrója, a Zala Springs Golf Bistro, ahol a nemzetközi konyha és helyi alapanyagok fúziója várja a gasztroturistákat. A bisztró séfjének küldetése, hogy a legújabb gasztronómiai trendnek megfelelően, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, a klasszikus ételeket újragondolva, olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, amelyben a mesteri ízeké a főszerep.

blank

Feltöltődés a dombok ölelésében

A helyszínen 32 exkluzív hotelszoba-jellegű apartman és lakosztály várja a kikapcsolódni vágyókat. A stúdió-, illetve penthouse lakások tágas teraszokkal és páratlan kilátással rendelkeznek a tavakra, a dombokra és a golfpályára. A szobák kialakítása, a zalai táj érintetlen, mindenkit megigéző látványa és a különleges atmoszféra európai viszonylatban is egyedülállóvá teszi a Zala Springs Golf Resortot, ahol minden bizonnyal páratlan élménnyé válik a pihenés.

blank

További információ a komplexumról a Zala Springs Golf Resort weboldalán olvasható.