A BMC júliusban is világsztárokat hoz Budapestre

A Budapest Music Center színpadán nemzetközi berkekben is elismert előadók váltják egymást estéről estére. Júliusi ajánlónkban valóban kihagyhatatlan koncertekből szemezgettünk. 

Melanoia (DE/BE) – július 5. (péntek) 20:00

A szerb származású, Németországban nevelkedett Dejan Terzic 2012-ben alapította Melanoia névre hallgató együttesét, mely a melankólia és a paranoia érzésének együttes kiváltására alkalmas zenéjükre utal. A csapat legfrissebb albuma május 10-én jelent meg, a közönség ennek anyagát is biztosan hallhatja majd a koncerten.

María Volonté: Blue Tango Project (AR/US) – július 6. (szombat) – 20:00 

Az Argentínából érkező, latin Grammy jelölt María Volonté és zenei partnere, a harmonikán játszó, kaliforniai Kevin Carrel Footer páratlan muzsikájával a tangó és a blues egyedülálló lelki kötelékét ünnepli és juttatja el az őket hallgató közönség szívébe.

EurOpus | Hans Lüdemann TransEuropeExpress featuring Majid Bekkas (DE/FR/MA) – július 11. (csütörtök) 20:00

A kölni zongoramester, Hans Lüdemann vezette TransEuropeExpress nagyszabású, négy részes projektjének első epizódját mutatja be a magyar közönségnek július 11-én a BMC-ben. A nyolcfős csapat tőlünk indul majd nyári fesztiválturnéjára, melynek keretében Európa nagyszínpadait igyekeznek meghódítani.

blank

Kosztolánszki Quintet – július 17. (szerda) 20:00 

Több hazai és külföldi klub színpadán is bizonyított már a mindössze 19 éves Kosztolánszki Dominik és hatvanas-hetvenes évek zenei világából építkező csapata. A lendületes formáció megújult felállásban, legújabb szerzeményeit adja majd elő.

blank