A Csernobil-sorozat nyomdokaiba léphet az HBO Nordic új sorozata?

Műfaját tekintve teljesen más, mint a hihetetlen népszerűségnek örvendő Csernobil-sorozat, azonban a július elején képernyőre kerülő epizód előtt magas a mérce.

Lukas Moodysson (Lilja 4-ever, Mammut, Mi vagyunk a legjobbak) várva várt első tévésorozata, a Gösta július 1-jén debütál az HBO GO-n és az HBO-n. A premier napján az első négy 30 perces epizód lesz elérhető az HBO GO-n, utána hetente két epizód kerül fel az online videótárba. A Gösta az HBO Nordic első saját gyártású sorozata.

Gösta egy huszonnyolc éves gyerekpszichológus, akit első állása egy vidéki kisvárosba szólít. Az a terve, hogy ő lesz a legjószívűbb ember a világon, aki mindenkin segít, akivel csak találkozik. Ez néha összejön neki, néha pedig nem…

Kövess bennünket a Facebookon!

A 12 részes, 30 perces epizódból álló vígjátéksorozatot Lukas Moodysson írta és rendezte. Gösta szerepében Vilhelm Blomgren (Midsommar) látható, mellette játszik a sorozatban Amy Deasismont, aki a barátnőjét, Melissát alakítja, továbbá Mattias Silvell az apja, Clara Drake egy Saga nevű páciense, Regina Lund az anyukája, Elisabet Carlsson egy kolléganője, Nidhal Fares a Hussein nevű albérlője, Gustav Berg pedig Jonas nevű barátja szerepében. A sorozat producere Lars Jönsson a Memfis Film képviseletében, executive producerei az HBO részéről Hanne Palmquist, Steve Matthews és Antony Root.