A PLÁZSon éled újjá a legendás siófoki Palace Dance Club

Siófok kultikus szórakozóhelye a PLÁZS új Miller Arénájában él tovább. 

A Palace Dance Club 28 éven át egyet jelentett a balatoni éjszakákkal, így tavalyi bezárása a közönségben hatalmas űrt hagyott maga után. A PLÁZS szervezői azonban elhatározták, hogy újjáélesztik a kultikus szórakozóhelyet:

„Úgy döntöttünk, hogy a legendás hely zenei szellemiségét tovább víve, a PLÁZS területén felépítünk egy Arénát, ahol hétvégente, pénteken és szombaton várjuk a partiközönséget.”

– mondta el Barna Katalin, a PLÁZS kommunikációs igazgatója.

Az újonnan épített Arénában egyszerre akár 6000-en is táncolhatnak majd 1500 négyzetméteren, de lesz egy 330 négyzetméteres VIP rész is, ahonnan tökéletes rálátás nyílik a színpadi fellépőkre és a dj-kre. A kiváló hangzásról és a látványról pedig egy Turbosound hangrendszer, illetve több, mint 50 intelligens lámpa gondoskodik majd.

A hatalmas bulitér június 8-án egy nagyszabású partival nyitja meg kapuit, hogy a helyszínen a nyár folyamán minden pénteken és szombaton a legmenőbb lemezlovasok a legforróbb dallamokat pakolhassák a talpunk alá.

A nyitóbulin egyszerre három helyszínen pörögnek majd a lemezek. A Miller Arénában Andrewboy, Andro, Bárány Attila, Bricklake, Christopher, Droplex, Metzker Viktória, Regan és Willcox játszanak, a Dark Roomban Davko, Pat Duff, Peter Makto, Rizkid és Toto Jr, míg az R’n’B & Sláger Teraszon Barta lesz a hangulatfelelős. Június 9-én, vasárnap ugyanitt Fergeteg party veszi kezdetét a Kozmixszal, Korda Györggyel és Balázs Klárival, a házigazda pedig Dj Dominique lesz.

Az Aréna nyári rezidense Metzker Viki, aki péntekenként egy-egy vendége társaságában „ügyel” majd, szombatonként pedig a legnagyobb hazai bulisorozatok vendégeskednek a helyszínen a nagykoncertek után. A szezonban megrendezik az első siófoki Necc Partyt, jön a Rock The City és a Wannabe Beach, míg a We Love Balaton Festival, a Balatoni Retro Láz és a Gold Beach Electronic Fest egy-egy extra színpaddal gazdagodnak 2019-ben az Arénának köszönhetően.