Bréking: Rögtön 3 epizóddal indul A szolgálólány meséje 3. évada!

A szolgálólány meséje című Emmy-díjas drámasorozat június 6-án, a világpremier másnapján folytatódik az HBO GO-n.

A sorozat főszerepeiben Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Amanda Brugel, Ann Dowd, O-T Fagbenle, Max Minghella, Samira Wiley és Bradley Whitford látható. A szolgálólány meséjét az MGM Television gyártja, alkotója és írója Bruce Miller.

A Margaret Atwood A szolgálólány meséje című, klasszikus regényén alapuló sorozat a disztópikus Gileádban játszódik, az Egyesült Államok helyén létrejött totalitárius társadalomban. A környezeti katasztrófák és zuhanó születésszám által fenyegetett Gileád élén egy beteges, fundamentalista rezsim áll, amely úgy bánik a nőkkel, mintha az állam tulajdonai lennének.

Rögtön 3 epizóddal indul A szolgálólány meséje 3. évada

A tizenhárom részes harmadik évad mozgatórugója a címbeli szolgálólány, June (Elisabeth Moss) lázadása Gileád disztópikus rendszere ellen, miután a második évad végén úgy döntött, hogy mégsem menekül gyermekével együtt Kanadába, hanem visszatér. Most azért küzd, hogy szembeszálljon a rendszerrel, bármilyen csekélyek is az esélyei. Váratlan találkozások, árulások és egy utazás Gileád rettenetes központjába mind arra késztetik a főhősöket, hogy kiálljanak az igazságért az ellenállás “Áldott legyen a harc!” jelmondatát követve.

A sorozat executive producere Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman és Mike Barker. A sorozat nemzetközi forgalmazója az MGM. Az epizódok hetente érkeznek, feliratosan. A szinkronos premier előreláthatólag július végén lesz elérhető.

A 3. évad feliratos előzetese:

Csekkold az első és második évadot az HBO GO-n!

Ha pedig szívesen részese lennél egy a sorozattal kapcsolatos Funzine Talks beszélgetésnek, kattints ide!