5 film, amit látnod kell nyáron a mozikban
A nyár legjobb filmjei

Ugyan nyáron mindenki igyekszik kiélvezni a jó időt és minél többet a szabadban lenni, de van az pont, amikor 50 fok van árnyékban és semmi másra nem vágyik az ember, mint hogy hűsölhessen egy kicsit. Na, ilyenkor kell moziba menni és élvezni a légkondi áldásos hatását. Az alábbi filmet semmiképp se hagyd ki! 

X-Men: Sötét Főnix

Az X-eknek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel kell szembenézniük, saját társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean kis híján életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Ez azonban nemcsak megnöveli erejét, de sokkal labilisabbá is teszi, és úgy tűnik, képtelen kontrollálni az eseményeket, ami szép lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean, de az egész bolygó megmentése érdekében.

június 6.

Annabelle 3

Ed és Lorraine Warren nem is tévedhettek volna nagyobbat, amikor azt gondolták, ha elzárják Annabelle-t az ereklyeszobába onnan nem árthat nekik többé. A démoni baba azonban felébreszti a szobában található többi elátkozott tárgyat is, kiszemelt célpontjuk pedig ezúttal nem más, mint Warrenék 10 éves lánya, Judy.

június 27.

Az oroszlánkirály

Az 1994-es Disney rajzfilm számítógépes grafikával újragondolt változatát nagy várakozás előzi meg, hiszen a jól ismert szereplőknek olyan nagy sztárok kölcsönzik majd a hangjukat, mint Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor és Beyoncé. A történetet senkinek sem kell bemutatni, abban egészen biztosak vagyunk, hogy Muszafa halálakor ugyanúgy fogunk sírni, mint anno gyerekként.

július 18.

Volt egyszer egy Hollywood

Az év egyik legjobban várt filmje Quentin Tarantino alkotása lesz, aki olyan szereplőgárdát rántott össze, hogy a film története szinte mellékessé válik. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russel, Dakota Fanning, és a sor még mindig nem ér véget. Az előzetes alapján most sem csalódunk majd a rendezőben, pörgős, gyilkos humorú vígjátékra számíthatunk.

augusztus 8.

Az – 2. rész

Stephen King klasszikusának második részében a gyerekek ezúttal már felnőttként néznek szembe ellenségükkel, a rettegett bohóccal, Pennywise-zal, aki 27 év elteltével tér vissza. Senkinek nem kell azonban csüggednie, a hírek szerint a gyerekszereplők is feltűnnek majd, visszaemlékezések formájában találkozhatunk velük újra a vásznon.

szeptember 5.

Szerző: Krajnyik Cinti