Megmutatjuk a nyári szezon kötelező darabjait!

Nyakunkon a nyár, így végre előkerülhetnek a gardróbjaink mélyéről a lengébb, színesebb, feltűnőbb ruhadarabjaink is. Ha kíváncsi vagy, mik lesznek az idei nyár kötelező darabjai, a Premier Outlet divattippjei segítenek abban, hogy valódi VIP-hez méltón lehess trendi és figyelemfelkeltő a nyári hónapokban.

Overál

Az idei szezon egyik meghatározó darabja az overál, amely élénkebb színekben is legalább annyira divatos, mint visszafogottabb, fehér vagy bézs árnyalatban. Dobd fel egy szuper övvel, vagy egy mintás táskával és máris útra kész vagy! Nem mellesleg megsúgjuk: az overál egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell sokáig a ruhásszekrényed előtt állnod és a különböző felső-nadrág színkombinációkat egymáshoz próbálnod.

Hálós anyagú ruhák

Apró és óriási lyukacsos verzióban egyaránt rájuk lelhetsz, de a teljesen hálós darabok mellett vannak olyanok is, amelyeknek csak az aljára vagy épp az ujjai végére kerül ilyen díszítés. A lényeg, hogy necc legyen. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogy ezekre a darabokra ne önálló felsőruházatként, hanem egyfajta plusz rétegként és színforrásként tekints, hiszen így tehetik igazán fiatalossá és izgalmasan meghökkentővé a megjelenésedet.

Kalapok

Idén egy trendi kalap nélkül nem is lehet igazán teljes a szetted, ráadásul a 2019-es divatirányzatok szerint kimondottan az elegáns, exkluzív hatást keltő darabok kerülnek előtérbe. Ha szereted a feltűnést, választhatsz extravagánsabb kalapot csipkével vagy tollal díszítve, de az egyszerűbb, letisztultabb darabokat is könnyedén megtalálod az üzletek kínálatában. Minél szélesebb a kalapod karimája, annál több tekintetet tudsz magadra vonzani.

Retró hajcsatok és hajdíszek

A széles karimájú kalapok mellett újabb nosztalgikus kiegészítőt köszönthetünk a nyári szezon kínálatában, méghozzá a hajdíszeket és a hajcsatokat. Közülük is a gyöngyös darabok lesznek az idei nyár abszolút slágerei: igazán nőies és kifinomult megjelenést biztosítanak viselőjüknek, míg megvásárlásukkal pénztárcabarát áron szerezhetsz be magadnak karakteres és figyelemfelkeltő kiegészítőket.

Biciklis nadrág

Elsőre szokatlannak tűnhet, de a testre simuló rövidnadrágok a nyár legnépszerűbb darabjai közé tartoznak, különösen akkor, ha szereted a sportos és laza megjelenést. Választhatsz közülük mintás és egyszínű darabot is, a tökéletes összhatás kedvéért pedig hatalmas, úgynevezett oversize felsővel, egy hosszabb blézerrel vagy blúzzal is párosíthatod őket.