A kempingezés több, mint egy nyaralás…

…a kempingezés egy életérzés. Mindegy, hogy családdal, barátokkal, párban, vagy egyedül mész, mindig ugyanazt az érzést kapod: a szabadságot és a felhőtlen kikapcsolódást.

Forrás: Balatontourist

A kemping nemcsak egy üdülés. Itt nem számít, hogy öltönyt hagytál-e otthon, vagy munkásruhát. Itt mindenkinek egy a célja: a feltöltődés szép természeti környezetben és a kötöttségek elengedése. Aki szeretne, horgászik, aki pedig strandolásra és lubickolásra vágyik, a lehetőség adott egy vízparti kempingen belül. Akkor kelsz fel, amikor szeretnél, ha a parton ülve kávéznál, megteheted, de számtalan sportolási lehetőség is rendelkezésedre áll. Étterem/büfék is elérhetőek, ha nem szeretnél főzőcskézni, de egy kora esti kempinges grillezés hangulatát nem érdemes kihagyni.

Választhatod a nosztalgiát: a hagyományos kempingezést saját sátorral, de bérelhetsz is helyben felállított sátrat vagy lakókocsit is.

Úgy gondolod, hogy a kempingezés „kényelmetlen”? Ezt a tévhitet el kell oszlatnunk: ha a komfort az elsődleges, akkor üdülőházak és mobilházak széles választékából válogathatsz a Balatontourist kempingjeiben. A nosztalgikus hangulatú faházaktól kezdve a modern berendezésű, klimatizált mobilházakig mindent megtalálsz.

Hogy hol találod ezeket a kempingeket?

  • Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu (Balatonfüred, 36/87/580-241)
  • Balatontourist Napfény Kemping (Révfülöp, 36/87/563-031),
  • Balatontourist Strand-Holiday Kemping (Balatonakali, 36/87/544-021)
  • Balatontourist Park Kemping és Üdülőfalu (Vonyarcvashegy, 36/83/348-044)
  • Balatontourist Berény Naturista Kemping (Balatonberény, 36/85/377-299)
  • Balatontourist Termál Kemping (Zalakaros, 36/93/340-105)
  • Balatontourist Vadvirág Kemping és Üdülőfalu (Balatonszemes, 36/84/360-114)

Hagyd magad mögött a városi pörgést, stresszt, és szakadj ki a mókuskerékből.  Töltődj fel kempingezéssel! Minden további információt megtalálsz a Balatontourist weboldalán, ahol gyorsan és egyszerűen online is foglalhatsz!