Segíts a döntésben, szavazz a Heineken BPNA jelöltjeire! – UPDATE!

Idén negyedszer kerül megrendezésre az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards, a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák, bárok és partiszervezők versenye!

Az eredményeket nem más, mint maga Wossala Rozina és tökéletes kiegészítő párja Pimaszúr (aka Papp Gergő) prezentálja május 15-én, egy ingyenes díjátadó buli keretein belül a Pontoonon. Tudj meg többet, görgess lejjebb!

A szervezők nem titkolt célja, hogy legalább egy évben egyszer összehozzák a budapesti vendéglátósokat, és egy hatalmas, kötetlen buli keretein belül ünnepeljék egymást – magukat. A Budapest Nightlife Awards róluk szól: az italpultok mögött állókról, a tánctereket megtöltő fellépőkről és djk-ről, a kábelek és hangfalak őreiről, az irodákban veszettül agyaló szervezőkről.  Van mit köszönni nekik, hiszen mindnyájan nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, és ahhoz, hogy fővárosunk közkedvelt úti céllá váljon a külföldiek körében is.

Kategóriák & szavazás

A Budapest Nightlife Awards  – melynek névadó szponzora a Heineken – lehetőséget ad a budapesti éjszakai élet hű szerelmeseinek, hogy kedvenc helyeiket idén is a dobogóra juttassák, majd együtt ünnepeljenek velük. A helyek idén 13 kategóriában nevezhettek (legjobb bár, legjobb koktélbár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb szabadtéri hely, legjobb LMBTQ program helyszín, legjobb partiszervező, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál) – a közönség pedig a www.bpna.hu oldalon szavazhat kategóriánként a három legkedvesebb helyére, 1 hónapon keresztül, április 8-tól egészen május 8. éjfélig.

BPNA 2019 Majdnem..

Na, ide majdnem bejutottál.????Itt meg majdnem becsajoztál.????Itt majdnem szexi voltál.????Itt meg majdnem kiszúrt a DJ.????Majdnem…De legalább lesz miről mesélned, hiszem ez is buli része!Budapest Nightlife Awards 2019Szavazz, és döntsd el Te, hogy melyek Budapest legjobb éjszakai helyei!Díjátadó május 15-én a Pontoonon.www.bpna.hu

Gepostet von Budapest Nightlife am Freitag, 3. Mai 2019

A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a nevező hely feladata pedig mindössze annyi, hogy megmozgassa, szavazásra buzdítsa közönségét. A tavalyi versenyre mintegy 180 hely nevezett, a közönség pedig több, mint 20.000 voksot adott le, és az eddigi évek tapasztalatai alapján ez a szám folyamatosan növekszik.

A szavazási időszak lezárultával a szervezők május 15-én, szerda este egy ingyenes díjátadó keretén belül hirdetik ki az eredményt a Pontoonon, és adják át minden kategóriában a nyerteseknek az egy évig érvényes Budapest Nightlife Awards díjat. Ott találkozunk!

!!!UPDATE: Május 8-án éjfélkor összesen 22 000 beérkezett szavazattal lezárult a voksolás. Sajnos a rossz idő miatt a díjátadót azonban egy hónappal később, június 12-én rendezik a Pontoonon.