Április 16-18. között kerül megrendezésre a 22. Budapest Fashion Week

Tizenhárom designer legújabb kollekciója, fashion video bemutató, és gasztronómiai élmény is várja a 22. Budapest Fashion Week közönségét.

Az esemény a Városligeti Műjégpálya impozáns dísztermében kerül megrendezésre.

A hazai tervezők mellett idén tavasszal is képviselteti magát a nemzetközi divatélet Budapesten. Meghívásunkra a Mexikói nagykövetség támogatásával a Közép-Amerikai országból a Monochrome brand legújabb, „Catrinas int he moon” SS2020 nevet viselő kollekciója lesz látható a budapesti kifutón.

Az olasz Feelomena neve már nem ismeretlen a budapesti közönség számára. A minimalista szabásvonalakkal dolgozó divattervező áprilisban nyitja meg első üzletét Torinóban. A designer legújabb kollekcióját a japán harci művészet a Kempo inspirálta és Budapesten debütál.

A Szerbia Fashion Week-kel évek óta sikeres az együttműködésünk; kölcsönösen biztosítunk lehetőséget arra, hogy egy-egy vendég designer bemutathassa kollekcióját Novi Sadon, illetve Budapesten. Ezúttal Bata Spasojevic divattervező az általa alapított INDIVIDUAL márkával érkezik a magyar fővárosba. A designer nemzetközileg is elismert, kollekciója  szerepelt már többek között a New York Fashion Week-en.

Az olasz Eli.B márka idén a képzőművészet irányába is kitekintett. Federico Paris képzőművész kézzel festett alkotása is felkerült egy ruhára azt üzenve, hogy „Mondhatjuk, hogy a ruhák csak textildarabok, amiken keresztül mi szeretnénk kifejezni magunkat, de rajtuk keresztül lehet közölnivalónk is a világ számára, – akár egy festménynek a falon.”

blank

Az esemény idei kiemelt együttműködő partnere a helyszínt biztosító Városliget Café – akik ez alkalomból különleges Fashion menüvel készülnek, és a Budapest Fashion Week vendégei részére a divatbemutatók után 15% kedvezmény biztosítanak a vacsora árából.

Ahogyan a Budapest Fashion Week rendszeres látogatói megszokhatták, az egyes show között sem kell a közönségnek unatkozni. Ezúttal Richweisz Péter Bankokban élő nemzetközi divatfotós fashion video klipjei lesznek láthatóak, illetve klasszikus kamara zenét hallgathat majd a közönség.

Program

Április 16.kedd: INFINITY, ELI.B(Italy), MONOCHROME(Mexico)

Április 17.szerda: FEELOMENA(Italy), MISSQ, NEW AGE, ALESKAAERIAL, BATA SPASOJEVIC(Serbia)

Április 18.csütörtök: EVETKE, ALEXANDRA VAJDA, LILLY SZETT, BALÁZS ESZTER,CLAUDIO DESSI

Helyszín

Városliget Café – Díszterem, 1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.

Kapunyitás: 18.30, a divatbemutatók 19.00 órakor kezdődnek

Belépő ára:  3000ft/nap/fő

Jegyek korlátozott számban az esemény ideje alatt 18.30-tól a helyszínen kaphatóak.

Jegyelővétel: a rendezvény napjain délután 14-16 óráig a helyszínen.