3 szuper budapesti virágüzlet

Az amerikai esszéista Ralph Waldo Emerson azt mondta:  a virágok a Föld mosolya. Nagy örömünkre a tavasz végre megérkezett, és szebbnél szebb virágok sorával dobhatjuk fel az életterünket, és általa a hangulatunkat. Ha pontosan erre vágysz, bemutatunk három budapesti virágüzletet, ahol megéri szétnézned!

Bokréta Sarok Virágüzlet

A 2006-ban megnyílt Bokréta Sarok Pálházi Andrea szíve csücske. A tulajdonos tini kora óta rajong a virágokért, munkája iránt a mai napig töretlen a lelkesedése. Nincs olyan kívánság, amit a Mester utcai üzletében ne próbálnának megvalósítani, mindent elkövetnek, hogy teljesítsék a vásárlók elképzeléseit. Szívvel-lélekkel készített csokraik és asztaldíszeik a legjobb minőségű virágokból készülnek. Akár tematikus bálok, céges rendezvények vagy születésnapi bulik kapcsán kérik fel a Bokréta csapatát, a megbízók biztosak lehetnek benne, hogy tökéletes lesz az eredmény. A széles kínálatnak hála az üzlet remek helyszín utolsó pillanatos ajándékbeszerzésre is.

1094 Budapest, Bokréta u. 1-3.

Plante

Mimi & Kata slow lifestyle virágstúdiójának fontos feladata van: a természetet vadságát kívánja közelebb hozni a városi emberhez. A lányok mindezt szezonális virágkompozíciókkal és installációkkal kívánják elérni. Webáruházukban találni néhány, elsőre kevésbé virágbolti környezetbe illő terméket; a locsolókannák, kaspók és vázák mellett noteszek, szappanok, gyönyörű makramé faldíszek, és bőr kutyanyakörvek is kaphatók. A Plante küldetése, hogy emlékeztessen minket a pillanatok varázsára, ezért alkalmanként otthont ad hasznos workshopoknak, ahol a résztvevők megismerkedhetnek például a környezetbarát festéssel, vagy botanikai illusztrációkat készíthetnek.

PLANTOMIME

Mi a hasonlóság a pantomim és egy belvárosi virágüzlet között? Előbbi, a kezdetben ókori görög és római színházak által ajánlott szórakozási lehetőség olyan vizuális művészet, ami szavak nélkül képes az érzelmek közvetítésére. Ez a gondolatiság ihlette a PLANTOMIME megszületését, azonban esetükben nem az arcfestés és a mozdulatok, hanem egyedi, trendi, művészien összeállított virágköltemények zökkentenek ki a szürke hétköznapokból. Ránézésre is egyértelmű, hogy nagy szakmai tapasztalat van a PLANTOMIME team mögött, ami az ügyfelek iránti elköteleződésben szintén megnyilvánul. Rendelnél tőlük? A város egész területén kiszállítanak!

blank