Stílusos téli ruhadarabok és kiegészítők magyar tervezőktől

A hideg ellenére is megéri kitenned a lábad otthonról, és a röpködő mínuszok sem gátolhatnak meg abban, hogy stílusos darabokba bújj. Ha kíváncsi vagy, mivel rukkoltak elő a magyar tervezők a téli időszakra, vess pár pillantást 5 kedvencünkre!

ANDA

1996-ban alapították meg az ANDA nevű márkát, aminek egyik legfőbb jellemzője, hogy nem fél a kísérletezgetéstől. Merész, modern, alternatív. Ha Anda Emília munkájához hasonló, egyedi és kreatív sapira vágysz, keresd fel a Galamb utcai showroom-ot.

Forrás: Anda Emília

ANNA DAUBNER

Egyedi, végtelen kecsességet és rendíthetetlen játékosság sugárzik a fiatal tehetség, Daubner Anna kollekcióiból. Az általa alapított ANNA DAUBNER 2014 óta létező brand, megkapó darabjai közül mi most a JETTA kabátra vetettünk szemet, ami 100%-ban vegán szőrme.

Forrás: annadaubner.com

ÁERON

Az ÁERON 2011-ben született meg Áron Eszter önálló márkájaként, folyamatosan hangsúlyozva a tökéletes minőség, egyediség, és innovatív technológiák alkalmazásának fontosságát. Kötött, piros szoknyája a leghidegebb téli napokon feldobja a szetted és a kedved is!

blank
Forrás: ÁERON.hu

AIAIÉ Bespoke design

A férfiak sem maradnak stílusos meleg ruhák nélkül idén télen. Hegedűs Zsanett brandje szuper, vintage hangulatú gyapjú sportzakókat kínál az egyediség luxusával. Ellenállhatatlan, minden ízében megfelel a szezon elvárásainak.

blank
Forrás: AIAÉ Bespoke design

émé

Pákozdi Alexandra és Varga Zsófia együtt dolgoznak azon, hogy minél többen magukévá tehessék a kozmopolita nőhöz illő stílust. Az erős, határozott, ugyanakkor romantikus és elbűvölő tulajdonságok hangsúlyozására tökéletesen alkalmas a képen látható táskájuk.

blank
Forrás: ÉMÉ