Kiderült, mikor érkezik a Stranger Things 3. évada!

Az első és a második évada sikere után egy percig sem volt kérdés, hogy a Stranger Things itt még nem ér véget, azt azonban sokáig csak latolgatni tudtuk, mikor érkezik a kedvenc sorozatunk harmadik évada. Az internetre feltöltött rövidke teaser videóból azonban végre napra pontosan kiderül, meddig kell még várnunk, hogy megtudjuk, mi történik Elevennel.

Mielőtt azonban elárulnánk a dátumot és megmutatnánk a videót, szedjük össze, mit is tudunk a sorozat 3. évadáról. A pletykák szerint Matt és Ross Duffer rövidebbre tervezi a harmadik évadot, és mindössze 8 epizódot forgattak le. Azt is biztosan kijelenthetjük, hogy a fiatalok története 1985-ben fog folytatótni és a korábbi mendemondákra rácáfolva az Elevent alakító Millie Bobby Brown nem hagyta magára a népszerű sorozatot.

Végül legnagyobb bosszúságunkra azt is nagy biztossággal kijelenthetjük, hogy a 3 évadot promózó kisfilmből lényegében semmit nem lehet megtudni, csak az évad premierjének dátumát árulták el a készítők:

A Stranger Things 3. évada július 4-én debütál majd.

Ebből azért következtetünk arra, hogy a sztoriban szerepet fog kapni a függetlenség napja, ugyanis Amerikában a premier napján, július 4-én ünneplik, hogy legyőzték az angolokat és önálló állammá váltak.

Reméljük, addig meglepnek még minket néhány előzetessel, amiből több mindent le tudunk szűrni arra vonakozóan, hogy mi is fog történni az új évadban.