Meglepő bejelentést tettek Nicki Minaj európai turnéjával kapcsolatban

A világhírű hip-hop ikon, NICKI MINAJ újabb részleteket jelentett be a már régóta tervezett világturnéjáról, amely február 21-én kezdődik Münchenben, és összesen 22 várost érint Európában.

MINAJ úgy döntött, hogy egy új kreatív ötlettel áll elő, amely rajongóinak egy teljesen magával ragadó, fejedelmi élményt nyújt. A turnéhoz Future helyett a chicagói rapper JUICE WRLD csatlakozik, akinek ez az éve egy igazi áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platinaalbumával, valamint az “All Girls Are The Same” és a “Lucid Dreams” című többszörös platina kislemezekkel.

“Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is.” – lelkesedett Minaj. Jamie Kinggel, a kreatív igazgatómmal együtt alaposan kidolgoztuk a legizgalmasabb, legegyedülállóbb, és legemlékezetesebb műremeket, hogy megoszthassam a csodálatos rajongóimmal. Imádom Juice Wrld zenéjét és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozik hozzám a koncertturnéra.”

Hasonlóan a nagyon sikeres és kritikusok által is elismert Pinkprint Tourhoz, Minaj közelgő turnéidőpontjai a rajongók számára betekintést fognak nyújtani Nicki világába, ahol csupa meglepetés fogja várni őket. Az évek során Nicki Minaj következetesen történelmet teremtett és hatással volt a popkultúra minden szegletére. Minaj 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki 100 alkalommal jelent meg a ‘Billboard Hot 100’ amerikai slágerlistán. Az előzetesen megvásárolt jegyeket is elfogadják a lenti turné dátumokon. Új jegy vásárláshoz kattints ide!