Hagyd, hogy a ritmus vezessen! – Áprilisban különleges Enigma-koncert Budapesten

A történelemben először az eredeti Enigma hangok újra összeállnak, hogy a globális Enigma-jelenség elképesztően gyönyörű zenéjét hozzák el számunkra – élőben és eredetiben. Számos megkeresés után, Andru Donalds, Angel X és Fox Lima végre összeálltak újra és megegyeztek, hogy különleges  eredeti Enigma Voices című turnéjukkal járják végig a világot.

A világszerte toplistás slágerek, mint a Return to Innoncence, Gravity of Love, 7 Lives éx yz Enigmas Social Songs eredeti énekesei újra a színpadra állnak és előadják ezeket a dalokat, valamint még sok más zenetörténeti mérföldkőnek számító dalt – teljesen élő koncert formájában, új és friss hangokkal elegyítve.

Az Enigma hangzás mindig számos organikus, kézzel játszott hangszerből állt össze, mint például ütős hangszerek, furulya és gitár, így a show gyakorlatilag az igazi zenei tehetségek gyógyhatású tűzijátéka lesz.

Az Enigma zenéjét egy négytagú együttes és egy szimfonikus zenekar fogja előadni élőben.

A koncert az Enigma szellemiséggel időutazásra visz bennünket a hangok, képek, a lélek és az érzékek világába.

A turnéhoz külön készített megvásárolható ajándéktárgyakkal, DVD-kkel, aláírt CD-kkel, kiegészítőkkel találkozhatnak a helyszínen.

A titokzatos Enigma project tagjai először lépnek fel Magyarországon április 7-én a Mom Sportban, légy te is részese!

Három Grammy-jelölés, 70 millió eladott album, több mint 100 arany és platina lemez eladási tanúsítvány. Ez még csak a látható része az Enigma-project misztikumának. Az elképesztő számok ellenére az Enigma-project sosem turnézott, vagy lépett fel élő show-kban.

A “Sadeness“-t, “Return to Innocence“-t, “Gravity of Love“-ot és még sok más slágert fognak előadni az Enigma project eredeti tagjai. Andru Donalds, Angel X és Fox Lima hangja az Enigma dalok többségében felhangzott, most ellátogatnak Budapestre, mint “Original Enigma Voices“ (“Eredeti Enigma Hangok”).

Egy vonós zenekarral és egy rockbandával kiegészülve lehet a koncertre számítani, mely során a legnépszerűbb Enigma dalokat fogják előadni klasszikus és modern elemekkel fuzionálva.

 

A koncerten több mint 20 dalt fognak előadni különböző albumokról, többek között pl. a “The Rivers of Belief“ című számot az első, “MCMXC A.D“ című lemezükről egészen az “Amen“ című szerzeményükig az utolsó, a “The Fall of Live of a Rebel Angel“ című albumukról.

Jegyvásárlásért kattints ide.