Ünnepeld a karácsonyt stílusosan! – Art & Design Market

A 15 éves Antropos.hu kulturális online magazin készítői álmodták meg azt az Art & Design Market elnevezésű eseményt, ami tulajdonképpen egy kiállítással egybekötött vásár, ahol közel 60 alkotó – divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design ékszerkészítő, festő, grafikus, valamint digitális alkotó – vonul fel, ahol megmutatják alkotásaikat, melyeket akár meg is vásárolhatunk.

Érdemes karácsonyra ajándékokért benézni már nov.17-én az Antropos.hu Art&Design Market-re (a Morrison’s 2 klub fedett/fűtött udvarára – közel a Jászai Mari térhez), ahol hazai tervezőktől, egyedi, kézzel készített ajándékokat választhatunk minden korosztály számára! A belépés ingyenes.

A 10 és 18 óra között nyitva tartó vásáron nem csak nézelődni, vásárolni lehet majd, hanem kerekasztal-beszélgetéseken is részt vehetsz.

Program:

  • 14:15: Hangyál Judit – stylist, stílustanácsadó -, valamint Csalár Bence – divatújságíró, blogger – „váltják meg a világot” design, divat és kulturális témákban. Moderátor: Tarnóczi Balazs, az Antropos.hu szerkesztője.
  • 15:00: különteremben zajló „Stílus kikötő” workshop-on Demeter Petra – a Cockpit Journal blog szerzője – beszélget tervezőkkel, kézművesekkel, ékszerészekkel, designerekkel:
  • Színezd ki a világot! Dr. Kebeley Tímea (Varázsüveg) – üvegfestett faliképek, ékszerek, lakberendezési tárgyak
  • Érzelmek, kreativitás, művészet – Lerner Nikolett – grafikák, festmények, printek, olaj- és akril festmények, ruha festés
  • The Secret Wonderworld – Dénes Dalma (D_a_d_o) – táska, kiegészítő – makramé
  • Ahol életre kelnek vágyaid… – Szandavári Emese (Art’Em Studio) – grafikák, festmények, printek

Időpont: 2018. november 17., szombat 10.00-18.00 között
Helyszín: Morrison’s 2 klub fedett/fűtött udvara – Budapest, V., Szent István krt. 11. (közel a Jászai Mari térhez)