Magyar márkák, ha összefognak: Íme dorivisy és a Dorko közös munkájának eredménye

Imádjuk a kreatív magyar tervezőket, akik sosem félnek valami egészen meglepővel előállni. Visy Dóri nemrég még Ocean Glass névre keresztelt kollekciójával hívta fel magára, na meg a környezetvédelemre a figyelmet, most azonban a Dorko-val karöltve alkotott újat. Nemrég közösségi oldalán mutatta be a két márka együttműködésének gyümölcsét.

Visy Dóri körül mindig történik valami. Alig pár hete mutatta be Ocean Glass nevű kollekcióját, amelyhez a tengerből, óceánból gyűjtött üvegdarabok felhasználásával alkotott szemrevaló ékszereket, most pedig egy ismert hazai márka, a sportos, laza viseleteiről híres Dorko közreműködésével keltek új életre fülbevalói. A meglepő projekt révén a Dorko fémjelezte gymbag, póló és baseball sapka felületén találkozhatunk kreatív motívumaival. Az izgalmas kollaboráció eredményeként az egyedi ékszereiről ismert tervező „dragonfly” nevű kreációját láthatjuk egészen új köntösben. A Signature kollekció menő darabjait itt nézheted meg!

„Nagyon jó kezdeményezésnek tartom ez a kooperációt. Izgalmas, hogyan lehet átvinni az ékszertervezést textilre, hogy lesz egy tárgyból minta. Azoknak ajánlom a kollekciót, akik szeretnek kicsit máshogy öltözködni, mint az átlag, nem mellesleg szeretik a kényelmes, praktikus, ugyanakkor különleges darabokat.” (dorko.hu)

Természetesen a Dorko háza táján is folyamatosan zajlik az élet, a fesztiválszezonban például a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) számára készítettek a fesztivál ihlette kiegészítőket. A kollaborációk esetükben nem számítanak ritkaságnak, hiszen a múltban sikeresen együttműködtek a West Coast Barbers, a Magyar Teniszválogatott, a Fröccsterasz és a Halott Pénz csapatával is. Mindezek eredményét honlapjukon lecsekkolhatod!

blank
Fb/ekszerekejszakaja

A dorivisy ékszereket egyébként szeptember 21-én, az Ékszerek Éjszakáján közelről szemügyre veheted, a Jade Shelter kiállítás megnyitóján, amit a Punch Store-ban rendeznek meg.  Az esemény részleteiről bővebb információt találsz itt.