7 hazai kiegészítő tervező, akiket érdemes követni a közösségi médiában

Imádjuk a kreativitást és az egyediséget, éppen ezért nem tudunk betelni a hazai kiegészítő tervezők alkotásaival. Szerencsére olyan sokan vannak, hogy alig bírtuk kiválasztani közülük 7 aktuális kedvencünket. Lássuk!

FlyWalking

Letisztult anyagok, különleges bőrök és meglepő színek (például neon és cián) jellemzik a budapesti FlyWalking menő termékeit, amelyek a tervező Tóth Annamária kezei alól kerülnek ki. Időnként klassz tárca/táska/szandál készítő workshopokat tartanak, hogy megalkothasd náluk álmaid kiegészítőjét. Hétvégi dizájnvásárokon személyesen találkozhatsz a FlyWalking csapatával, és akár bőrékszereik közül is választhatsz. A részletekért (na meg az inspiráló képekért) kövesd a márka Facebook oldalát!

Fb/flywalkingdesign

Czolori

Az elegáns és vidám kiegészítőket tervező Czok Ildi bátran játszik meglepő, ám egymással remekül harmonizáló színekkel geometrikus, organikus fonálékszerei elkészítésekor, amelyekhez gyakran különféle formájú gyöngyöket is használ. A közösségi oldalán megosztott képek alapján egyértelmű, hogy szinte bármiből képes ihletet meríteni. Kollekcióiban mindenki megtalálja a lelkéhez (és ruhatárához) legközelebb álló színösszeállítást, ami nem csak az adott szettet, hanem a hangulatot is feldobja.

Fb/czokildi

dorivisy

Arany, gyémánt, igazgyöngy. A Visy Dóri által megálmodott ékszerek a letisztultság és az elegancia jegyében készülnek, és egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük. Az ékszerészként diplomázott tervezőt elmondása szerint az érdekes formák, erezetek és buborékok inspirálják, ami természetesen kollekcióiban is visszaköszön. Légies darabjai között, amelyeket különleges alkalmakra alkotott meg, nincs két egyforma ékszer.

blank
Fb/dorivisy.jewelry

Lombos

Egyedi, kézzel készített sujtás ékszereivel keltette fel érdeklődésünket Lombos Csilla kollekciója. A sujtás zsinórok és gyöngyök felhasználásával készülő darabok egyszerűen elbűvölőek, tökéletes kiegészítői bármilyen alkalmi szettnek. Visszafogott, mégis feltűnő, klasszikus, s egyben nagyon is modern. Az ékszerek mellett egyéb kiegészítőket is találsz a Lombos termékei között, megéri időnként az oldalára kattintani.

blank
Fb/lombosjewelry

ezsubegz

Ha csupán három szóval kellene jellemeznünk az ezsubegz táskáit, akkor a fiatalos, menő és a modern szavakat használnánk. Persze a márka ennél jóval többet jelent, hiszen ahány kollekció, annyi anyag, stílus és funkció. A hátizsákok mellett pénztárca, clutch, neszeszer és tornazsák is megtalálható a kínálatban; minden csajos, akár unikornisok, akár az univerzum vagy a csillagok ihlették. Imádjuk!

blank
Fb/ezsubegz

sokÁ

Virágos, tavaszra hangoló ékszerek és színes anyagokból font különlegességek alkotják a sokÁ márka kollekcióit, amelyek Herczeg Melinda ékszerfantáziái. Minden egyes darab harmonikus, letisztult, könnyű alkalmi viselet, ami a nőiességet hangsúlyozza. A tervezőnő sokszínűségét tükrözi, hogy számos technikát ötvöz egy-egy ékszerben, ráadásul ügyesen játszik a különböző anyagokkal is, legyen szó gyöngyökről, fonálról, vagy éppen szalagokról, sok más mellett.

blank
Fb/soka.herczegmelinda

REKAVAGO

Ha különleges, alkalmi lábbelikről (és persze táskákról) van szó, kérdés sem férhet hozzá, hogy kedvenc hazai tervezőnk, Vágó Réka neve jut az eszünkbe. Az elbűvölő elegáns cipellők után Réka sportosabb, ám természetesen továbbra is nőies viseletet tervezett, hogy a rohanó mindennapokban is minőségi, nem mellesleg szép és kényelmes cipőt húzhassunk a lábunkra. Kövesd a közösségi oldalát, megéri!

blank
Fb/rekavagoshoes