Augusztus 3-tól elérhető a Vans Van Gogh festményei által inspirált kollekciója

Nagy lépésre szánta el magát a menő surranókról ismert márka: a hollandiai Van Gogh Múzeummal karöltve izgalmas kollekciót dobtak piacra. Az ok egyszerű és nemes: az amszterdami múzeum szeretné, ha a fiatalabb generáció is megismerné a festő alkotásait.

Vincent Van Gogh korunk egyik legismertebb poszt-impresszionista művésze, akit a szépség és az érzelmes megfestőjeként, valamint újító szándékú festői módszerei miatt tart kiemelkedőnek a nyugati társadalom. Munkássága alatt több, mint 2100 alkotás került ki kezei alól, így a Vans a múzeum segítségét kérte a megfelelő alkotások kiválasztásában. A cél az volt, hogy Van Gogh munkái között megtalálják azokat a festményeket, amelyekkel az amerikai székhelyű márka is azonosulni tud. A Vans egyébként nem először vesz részt hasonlóan kreatív kollaborációban, egyik korábbi kollekcióját például a Nintendo ihlette.

Forrás: vans.com

Koponya, Mandulavirág, Napraforgó: csupán néhány mű a festőtől, amely a különleges Vans kollekciójában is megjelenik. A festmények pólókon, sapkákon és természetesen cipőkön is szerepelnek, a vagány minták szerintünk biztosan nagy sikert aratnak majd. Ha kedvenc üzletedben még nem fellelhetőek, vedd szemügyre a termékeket a lenti videóban!

A kollekcióról többet olvashatsz: itt.