4 különleges dizájntermék, amiért megéri kinézni a WAMP-ra

Ha augusztus 5-én, vasárnap a belvárosban jársz, ismét klassz cuccokra lelhetsz az Erzsébet téren. Idén nyáron talán utoljára lesz lehetőségünk személyesen találkozni a WAMP tervezőivel, akik menő ruhákat, táskákat, kiegészítőket és sok más terméket hoznak magukkal a népszerű vásárra.

A fesztiválszezon korántsem ért véget, a Sziget Fesztivál például még előttünk áll, ami azt jelenti, hogy akár a teljes fesztivál szettedet beszerezheted a vasárnapi művészpiacon. Persze a hónap végére tervezett nyaralásra is találni fogsz pár nélkülözhetetlen kelléket, de ha egyedi, kézzel készített ajándéktárgyra vagy a lakásodat feldobó díszre vadászol, azt is megtalálod ott. A kínálat minden alkalommal bőséges, ezért mi megpróbálunk előre készülni, hogy célirányosan indulhassunk a kiszemelt pavilonokhoz. A WAMP közösségi oldalán böngészve kiválasztottunk pár terméket, amire feltétlenül le akarunk csapni augusztus 5-én.

fb/wampdesignvasar

#1 Tipton Eyeworks & WAMP Szemüvegtok

A WAMP és a Tipton Eyeworks menő limitált szériás szemüvegtokokat dobott a piacra, amelyek a fenntarthatóság jegyében bakelitlemezből készülnek. Ha eddig nem találtál a személyiségedhez passzoló, modern tokot kedvenc napszemüveged tárolására, te is vess egy pillantást ezekre a darabokra. Ha szerencsések vagyunk, nem rabolták le teljesen a készletet, és szuper új tokkal térhetünk majd haza. Ár: 5000 HUF

wamp.hu

#2 Theia design ékszerek

Kézzel készített, modern, minimalista: a Theia design tervezője így jellemzi a 2012 óta létező, geometrikus „Berlin” kollekció egyedi darabjait, amelyek közül alig bírtunk választani. A hajtogatott papír hatását keltő ékszerek mindegyike nikkelmentes, ezért azok is bátran hordhatják, akiknek fémallergiájuk van. A honlapról 3000-3900 HUF közötti áron különleges nyakláncokat és fülbevalókat lehet megrendelni, közöttük a fából készülő geometrikus róka fülbevaló a kedvencünk. Reméljük, hogy a WAMP-on személyesen is megcsodálhatjuk!

blank
theia.hu

#3 MANUALbags táska

Rövidebb kirándulásokhoz, munkába menet, vagy akár fesztiválozásra is remek lehet a divatos MANUALbags menta színű, 6000 HUF-ért kapható gymbagje, amit nemrég pillantottunk meg a márka közösségi oldalán a hozzá passzoló neszeszerrel (ára: 2000 HUF) együtt. Ha kifogyna a készlet, talán a roségold verzióval is beérjük.

blank

#4 Egyedi felsők & táskák a lá Erikataylor

Bevásárlótáskából sosem elég, valahogy mégsincs nálunk egy darab sem, amikor spontán betérünk a zöldségeshez. Az otthoni készlet bővítését Erikataylor matrjoska mintájú szövetszatyrával (3300 HUF) tervezzük, de az is lehet, hogy egy hozzá illő klassz pólóra (4400 HUF) is szert teszünk.

blank