A kém, aki dobott engem sztárja, Kate McKinnon Animal Cannibalst rappel – VIDEÓ

Néhány hónappal ezelőtt még Budapesten forgatott Mila Kunis és Kate McKinnon, és úgy tűnik, mindkettőjüket megragadta a magyar főváros bája. A szőke színésznő nemrég az amerikai TV-show host, Jimmy Kimmel The Tonight Show c. műsorában mutatta meg, mit tanult Magyarországon.

Kate elárulta a show házigazdájának, hogy három hónapon át intenzíven tanulta a magyar nyelvet, amit a világ egyik, ha nem legnehezebb nyelvének nevezett. Le a kalappal előtte, hiszen jól tudjuk, hogy nem lehetett egyszerű dolga. A műsorban raptudását is megcsillogtatta, ráadásul nem akárhogyan: az Animal Cannibals slágerét elrappelve mutatta meg, milyen jól megy neki a szövegelés. Arról persze fogalmunk sincs, tisztában volt-e a Józsefváros c. dal szövegének jelentésével, az viszont egyértelmű, hogy átadta magát a produkciónak, ami nagy sikert aratott Jimmy, és a közönség előtt. Természetesen mi is imádtuk a belevaló színésznő előadását, és el kell ismernünk, a rövid időhöz mérten remekül sikerült elsajátítania a kiejtést. Neked is látnod kell! Bejön?

Kate McKinnon Flawlessly Performs a Hungarian Rap

Kate McKinnon picked up some Hungarian language while filming The Spy Who Dumped Me in Budapest through a '90s rap song by Animal Cannibals, "Yozsefváros."

Gepostet von The Tonight Show Starring Jimmy Fallon am Mittwoch, 1. August 2018

Az eredeti számot ide kattintva tudod meghallgatni!