Újabb magyar siker a szállodaiparban

A világ egyik legrangosabb spa-knak adható elismerésében részesült az Aria Hotel Budapest spa részlege. A korábban Európa legjobbjának választott Harmony Spa ezúttal a World Luxury Spa Awards 2018 versenyén Magyarország Legjobb Spa-ja díjat kapta meg.

A spa szolgáltatásainak köre nyáron szezonális trópusi kezelésekkel bővül, valamint Sunrise Rooftop Masszázzsal köszönthetik a vendégek a napfelkeltét a Bazilika szomszédságában.

A World Luxury Spa Awards a World Luxury Hotel Awards egyik szekciója, a díjat 2007-ben alapították Dél-Afrikában. A világ legrangosabb, spa-knak adható elismerésében a luxus spa-k elit klubjának legkiválóbbjai részesülhetnek. A díjat azzal a céllal hozták létre, hogy szolgáltatásaik minőségének további javítására, extra teljesítményekre ösztönözzék a világ legjobb luxus spa-it. A szekció díjait 32 kategóriában ítélik oda, külön megméretve a mezőny hotel-, wellness-, boutique-, beauty-, day- spa-it országos, regionális, kontinens és globális szinten.

Tavaly 1000 versenyzőre közel 100.000 vendégszavazat érkezett, majd 6 tagú szakmai zsűri döntött olyan értékelési szempontok mentén, mint a spa branding, az elhelyezkedés, az általános vendégelégedettség, a nyújtott szolgáltatások köre, a felszereltség, 2017-ben külön hangsúlyt fektetve a klasszikus eleganciával párosuló egyedi dizájnra is. A nyertesek automatikusan bekerülnek azon spa-k közé, amelyekre a következő évben szavazni lehet. Az elismerést július 14-én a World Luxury Spa and Restaurant Awards gálaestjén adták át Észak-Írországban a World Luxury Restaurant Awards díjaival együtt.

blank

Az Aria Hotel Budapest díjjal elismert spa részlege nyári újdonságként három trópusi ihletésű kezeléssel is kényeztet. A 60 perces Fiatalító Arckezelés a tengeri ásványok, a radírozás és a szérumok koncentrált erejével hidratál, feszesít és száll szembe az öregedés jeleivel. A 60 perces Tenger Hullámai Masszázst az óceán hullámai ihlették, a hatását trópusi gyümölcsöket és tengeri ásványokat tartalmazó olajkeverék teszi élménnyé. A szintén 60 perces Trópusi Kikapcsolódás után valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha dominikai vakációról tértünk volna vissza. A kezelésen a kókuszvirág cukrot és különböző trópusi olajakat tartalmazó testradírral előkészített testtekercselés közben pihenhetünk, majd láb és fejmasszázs garantálja az ellazult állapotot.

Ráadásként nyáron az Aria Hotel tetőterasza, a High Note Skybar is kínál napindító kezelést: 60 vagy 90 percben ellazulást és kényeztetést garantál a Sunrise Rooftop Masszázs, emellett minden kezelés ára tartalmazza a Harmony Spa félnapos használatát.

Fotók: Aria Hotel Budapest