Budapest felfedezése most még élvezetesebb – City Hostess

Unod a szokványos városnéző túrákat? Megtaláltuk a megoldást: City Hostess. 

A City Hostesst azzal a céllal hozták létre, hogy új perspektívába helyezzék a Budapesten töltött időt.
A cég ügyfelei részére izgalmas, tartalmas időtöltést kínálnak, hogy ne csak a város kínálta lehetőségek, de a kiváló társaság is adott legyen. A City Hostess csinos és magasan kvalifikált hostjai és hostessei többéves tapasztalattal rendelkeznek, céljuk, hogy a megrendelő teljes mértékben elégedett legyen, és jól érezze magát. Szerteágazó profiljuk lehetővé teszi, hogy bármilyen jellegű feladatot ellássanak.

 

A City Hostessnek alapvetően három fő tevékenységi köre van:  a hagyományos értelemben vett hostess-feladatok, a személy- és partykíséret, valamint a városnéző guide.

Ha szeretnéd izgalmasabbá tenni Budapest látványosságainak körbejárását, dobd fel a hangulatot kiváló társasággal!

Összeállt a csapat az esti bulihoz, de jól jönne még pár arc? A lányok éjszaka is készen állnak, hogy a jó zene mellett a jó társaság is adott legyen.

A City Hostessnél nem kell az előre összeállított programcsomaghoz igazodnod, itt mindenkinek személyre szabott ajánlatot küldenek. Te megmondod, mit szeretnél csinálni, ők pedig elintézik, hogy a társaság is adott legyen hozzá. Ha nincs ötleted, választhatsz a City Hostess programajánlatai közül, szívesen segítenek megtalálni a legmegfelelőbb programot számodra, de ha csak andalognál a városban, az sem baj!

A városban rengeteg a látnivaló, kiváló gyógyfürdőink segítenek a lazulásban, de ha egy kézműves sörkóstoló túrára mennél, már ajánlják is a legjobb lelőhelyeket!

Ha valami extrémebbre vágysz, irány a lőtér, ahol valódi fegyvereket próbálhatsz ki.

Ha meguntad a sétálgatást, akár limuzinnal is körbevisznek a városban, hogy a tetőablakon keresztül, pezsgővel a kezedben élvezhesd a kilátást.

Amennyiben még este sem fogytál ki az energiából, és elmennél bulizni, partyhostessek garantálják a VIP életérzést.

Akár egyedül vagy a városban, akár egy nagy barátitársasággal utazol, a City Hostess azon dolgozik, hogy felejthetetlen élményekkel térj haza Budapestről!

Vár Budapest, vár a City Hostess!