Hajóra fel! Hamarosan indul a főidény a Balatonon

A Balatoni Hajózási Zrt. 2018-as hajózási szezonjában július 7-én indul a főidény, és egész nyáron színes programhajó kínálattal várják a Balatonra érkező vendégeket. Irány a fedélzet, ahol varázslat, buli, sok élmény és kaland vár!

Fókuszban a család

A BAHART szolgáltatásai között akár a nyaralás minden napjára talál magának a család kikapcsolódást, és garantáltan nem fog unatkozni a legkisebbtől a legidősebbig senki! A programhajó kínálatot a fogyasztói igények és trendek ismeretében tovább színesítik, újabb programokkal bővül például a gyerekeknek szóló Varázshajó szolgáltatás, ahol a kincses-kalózos bűvészműsor mellett társasjáték sarok is szórakoztatja a családokat.

Idén nyáron Siófokról és Badacsonyból összesen 8 alkalommal futnak ki a Minimax Gyerekhajók. A gyerekeket ezen felül további meglepetések várják, hiszen bármely BAHART pénztárban választható Playmobil gyerekjegy, aminek megvásárlásakor a hajózási élmény mellett ajándékot kapnak a gyerekek a BAHART pénztárakban.

Romantika, netán buli?

Át kell élni, amit egyetlen fotó sem ad vissza: a balatoni naplemente és aranyhíd látványa páratlan, ami kivételes élményt jelent egy ringatózó sétahajó fedélzetéről. A 18 kikötőből induló sétahajók mellett az esti sétahajózás több kikötőben várja a naplemente meghittségére vágyókat, egész nyáron.

blank

Akik a könnyedebb műfajt kedvelik, őket heti 29 Bulihajó várja a Balaton körül, ahol a tiniktől a nyugdíjasokig minden korosztály belekóstolhat a balatoni nyári esték fergeteges hangulatába. Ha valaki bakancslistával érkezne a tóhoz, semmiképpen ne hagyja ki a felejthetetlen emlékek összegyűjtését az idei MOL Nagyon Balaton kompkoncerteken, a fesztivál bulihajókon, a száguldó BAHART gyorshajókon és természetesen az augusztus 20-i tűzijátéknéző hajókról se feledkezzen meg!

blank

„Az élményhez hajó visz!”

A menetrendi hajózás esetében a Balatoni Hajózási Zrt. célja, hogy a Balatonnál nyaralók már a kirándulásaik tervezésekor számoljanak a hajóikkal, mint utazási eszközzel. Ezért a Balaton parti települések, mint célállomások látnivalóira és programlehetőségeire a társaság valamennyi kommunikációs eszközével felhívja az utazók figyelmét. Nem véletlenül esett tehát a választás az alábbi szlogenre a menetrendi hajózás esetében: „Az élményhez hajó visz!”

blank

Ezt a célt szolgálja, hogy a komp és menetrendi személyhajó menetjegyek mellé minden utas megkapja a célállomásokon működő BAHART partnerek ajánlatait is, így számos szolgáltatást tudnak a kuponokkal kedvezményesen igénybe venni. Szántódrév és Tihanyrév között kompokkal biztosítja a folyamatos átkelést a BAHART az északi és déli part között. Gyorsabb, kényelmesebb és egyben élménydús alternatíva minden régióban kiránduló, autózó számára. Már a tervezésnél célszerű a komp szolgáltatással számolni, igazán praktikus közlekedési eszköz, amely a főidényben este 11:40-ig üzemel.