A Zoskával jobban indul a napod

Nem tudod, hol reggelizz? Ne keresd tovább a tökéletes helyet, mi megtaláltuk neked. 

A Zoska egy nyugodt, barátságos kis hely az város szívében, közel a gyönyörű Károlyi-kerthez. Különlegessége abban rejlik, hogy egész nap reggelivel várják az erre tévedőket. Mindegy, hogy pacsirta- vagy bagolytípus vagy, mindegy, hogy egyedül vagy nagyobb társaságban, mindegy, hogy csak beugrasz, vagy hosszabb időt szeretnél itt tölteni egy könyv vagy munka mellett, szívesen látnak.

Kínálatukkal próbálnak mindenki kedvében járni, így az ételérzékenyek vagy diétázók is tudnak válogatni az ételek és italok közül. Különböző alternatív tejek kaphatóak és egyes ételek elkészítése is variálható az igényeknek megfelelően.  A legkedveltebb ételek közé tartozik a hagyományos bundás kenyér tejföllel, az amerikai palacsinta, amit különböző feltétekkel lehet kérni, és rengeteg variációnk létezik a tojásételekre is.Érdemes kísérletezni és kipróbálni a különleges körtés-kecskés rántottát.

Minden reggel friss péksütemények várják a korán kelőket. Változatos sütemény kínálatunk között pedig mindig található olyan finomság, amely gluténmentesen készült, hála a TortaBolt kreativitásának. Az italok közül sokféleképpen variálható forró és jeges italokat készítenek. A Zoskában mindenkinek próbának a kedvére tenni, ha a hagyományostól eltérő módon szereted a kedvenc lattéd, itt megcsinálják neked.

Jelentsen ez akár ízesítést, növényi tejet vagy bármilyen extra dolgot. Nemcsak a reggelizőknek készülnek, azokra is gondoltnak, akik egy könnyű ebédre vágynak, vagy akik egy fárasztó nap után később ülnének be a Zoskába és nem feltétlenül a reggeli ételek közül szeretnének válogatni.

Különböző szendvicsek és saláták várják a vendégeket valamint tökéletes választás lehet egy délutáni baráti csevej mellé egy mártogatós tál és egy hideg rozé hosszúlépés a nagy melegben, vagy a szürke téli délutánokon egy tejszínhabos forrócsoki egy szelet tortával. Az ember csak behuppan egy fotelbe és élvezi az ízeket egy nyugodt kis helyen. A Zoska kínálatából pár dolgot haza is lehet vinni , ilyenek a Papp lekvármanufaktúra lekvárkülönlegességei. A Zoska kutyabarát hely, így mindenkit szívesen látnak a kis kedvence társaságában is.

Asztalfoglalás sajnos nem lehetséges, mindenkinek az érkezés sorrendjében tudnak asztalt adni. A Zoska tökéletes választás mindenkinek, akik  egy nyugodt és finom reggelit szeretnének elkölteni és feltöltődve nekivágni a napnak.

Elérhetőségek:

Cím: 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28.

Honlap

Facebook